Spustili jsme podcast o alternativních investicích: Je pro vás vhodné investovat do Lega či autoveterána?

02.06.2023 | , Finance.cz
Spotřebitel


Přemýšleli jste, že investičně nakoupíte Lego, alkohol, hodinky, mince, známky nebo karty hokejistů či Pokémonů? Jak začít a na co si dát pozor, vám prozradí podcast o alternativních investicích.

Nový seriál Alternativní investice webu Finance.cz vás může provést začátky nezvyklého investování do stavebnice Lego, poštovních známek, mincí, hodinek, Pokémon karet, alkoholu či do fosilií dinosaurů.

Zdroj: Finance.cz

Hvězdný McDavid stojí desetitisíce, a to nevyhrál NHL, říká sběratel hokejových karet

V prvním dílu podcastu probíráme investice do hokejových karet s Matějem Dubským, sběratelem hokejových karet a zakladatelem projektu Absolute Card Collector.

V prvním dílu se dozvíte, do jakých hokejových karet se vyplatí investovat, které karty jsou nejžádanější a kde je koupit. Co udělala s cenou hokejových karet pandemie koronaviru? Jak pečovat o svoji investici do karet? A také to, jestli může do hokejových karet investovat i neznalec hokeje.

V dalším díle podcastu se dozvíte, proč právě v červnu schovávat nákupní doklady od Lega

V dalším díle se 14. června 2023 dozvíte od Michala Savioryho ze společnosti Saviorybricks, do jakých setů stavebnice Lego můžete investovat, kterým setům se investičně raději vyhnout a jak nejvýhodněji prodat starší kousky stavebnice Lego. Dozvíte se také, proč si v červnu schovat účtenku od zakoupeného Lega.

 

Autor článku

Michal Bureš

Michal Bureš

Šéfredaktor Finance.cz


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 3.5
Hlasováno: 3 krát

Články ze sekce: Spotřebitel