Finanční konference (nejen) o vlivu AI

17.01.2024 | , Internet Info
Komerční sdělení


Čeká nás probrání efektivní komunikace se zákazníky nebo digitální transformace finančního sektoru. 

Jakým výzvám momentálně čelí bankovní domy a pojišťovny? Jak se vypořádávají s umělou inteligencí a jak ji integrují do svých systémů? Desátý ročník konference FIN (R)Evoluce 2024 představí nové trendy a technologie ve finančním sektoru. Na přednášky, networking a výborný catering se můžete těšit ve čtvrtek 29. února v Hotelu Jalta v Praze. Přihlásit se můžete jednoduše zde

Vybíráme z programu

Transformace bank pomocí AI

AI není cílem, ale prostředkem ke změně fungování bank. Jan Hejtmánek a Tervel Šopov z Deloitte ukážou, jak by tomu finanční domy měly přizpůsobit své procesy, právní a kybernetické týmy a hlavně data. Konečná hodnota a výhody využití AI v bankovnictví totiž budou záviset na přizpůsobení produktů klientům na základě poznatků získaných z dat. Nebudou chybět ani praktické ukázky využití AI, které realizují banky po celém světě.

Globální oteplování optikou dat 

Karel Kotoun ze společnosti Green0meter ve své přednášce vysvětlí, jak umělá inteligence dokáže posílit schopnost finančních institucí analyzovat a interpretovat data týkající se emisí CO2 a ESG faktorů (environmentální, sociální a správní faktory). Finanční instituce tak díky tomu mohou následně doporučovat klientům konkrétní kroky směrem k udržitelnějšímu podnikání, které může být financováno výhodněji.

Bankovní identita: „rok třetí“

V roce 2023 byla bankovní identita (Bank iD) zdaleka nejrozšířenějším prostředkem elektronické identifikace k digitálním službám státu a soukromých firem. Jak konkrétně Bank iD firmám pomáhá a co nás čeká s novými projekty českých eDokladů Ivana Bartoše a evropské digitální peněženky (EUDI Wallet)? Na tyto a další otázky odpoví Marek Růžička, který působí ve společnosti Bankovní identita.

AI jako dobrý sluha ale špatný pán

Jak lze AI začlenit do firemního procesu? V čem nás “zachrání“ a kde nám naopak odhalí slabá místa? Jak si AI rozumí se zákazníky? Co si připravit, s čím počítat a čeho se vyvarovat si ukážeme na příkladu implementace AI řešení v rámci zákaznické cesty AXA Partners. O cenné zkušenosti z praxe se podělí Petra Kotalová z AXA ASSISTANCE CZ
Jakým dalším tématům se budeme věnovat

  • Digitalizace finančního sektoru 
  • Skvělá zákaznická zkušenost podpořená moderními technologiemi 
  • Efektivní digitální komunikace se zákazníky 
  • Technologie a nové trendy v platbách 
  • Udržitelnost ve finančním světě 
  • Inovace ze světa fintech start-upů – konkurence i nové příležitosti pro tradiční hráče 
  • Kompletní program konference najdete zde

Měšec.cz je spolupořadatelem konference, jeho šéfredaktor Dalibor Z. Chvátal se během celého dne chopí role moderátora.

Nezapomeňte: 

Konference FIN (R)Evoluce 2024
Kdy: 29. února od 9 hod
Kde: Jalta Boutique Hotel na Václavském náměstí v Praze

Mediálními partnery konference jsou CardMag, CFOworld, Euro.cz, Finance.cz a Sdružení pro bankovní karty. Pořadatelem konference je Měšec.cz ve spolupráci s TUESDAY Business Network. Produkci zajišťuje Internet Info.
 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení