Nulové vstupní poplatky do fondů před Vánoci

25.11.2005 | , ČP Invest
Tiskové zprávy


ČP INVEST investiční společnost, a.s. připravila pro své stávající i nové klienty předvánoční akci – nulové vstupní poplatky při jednorázové investici ve výši 100 000,-Kč a více. Akce se týká všech otevřených podílových fondů spravovaných naší společností.Investici, zahrnutou do této akce stačí připsat na účet vybraného fondu v období 1. až 20. prosince 2005 včetně.


ČP INVEST investiční společnost je členem finanční skupiny České pojišťovny a řádným členem Unie  investičních  společností  ČR. Aktuálně spravuje 8 podílových fondů s celkovým majetkem více než 3,32 mld. Kč (k 22.11.2005). Fond korporátních dluhopisů a akciový Fond ropného a energetického průmyslu získaly v aktuálním hodnocení Fond Scoringu*  nejvyšší pětihvězdičkové hodnocení. Investování do otevřených podílových fondů nabízí ČP INVEST i v obchodní síti České pošty formou dostupného a konzervativního produktu s názvem ŠIKOVNÁ OBÁLKA.

*Fond Scoring CRA slouží pro orientaci investorů a vychází zejména z dosažených výsledků. Důraz se při přidělení známky klade na výkonnost, kolísavost hodnoty, příliv a odliv majetku či velikost fondů. Fond Scoring zavedly CRA a finanční server www.penize.cz v roce 2000.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy