Držitelé platebních karet GE Money Bank si mohou pojistit výdaje

15.12.2005 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Držitelé platebních karet GE Money Bank mohou využít nabídky Pojištění výdajů. Pojištění klientům zajistí příjem v případě pracovní neschopnosti a ztráty zaměstnání. Pojištění je snadné – stačí podepsat smlouvu, není potřeba zdravotní prohlídka. Klientům přitom přináší jistotu a bezpečí v případě nenadálých nepříznivých životních situací. GE Money Bank je první bankou na českém trhu, která takové pojištění nabízí – v zahraničí je přitom toto pojištění velmi časté.

Pojištění výdajů, které GE Money Bank poskytuje svým klientům ve spolupráci s POJIŠŤOVNOU CARDIF PRO VITA, a.s., je určeno všem držitelům platebních karet GE Money Bank – fyzickým osobám. Pojištění kryje riziko klienta, že onemocní či ztratí zaměstnání a nebude schopen pokrýt své pravidelné výdaje.

Banka nabízí pojištění ve dvou variantách: varianta A je určena zaměstnancům i osobám samostatně výdělečně činným (OSVČ) a kryje riziko pracovní neschopnosti následkem nemoci či úrazu. Varianta B je určena pouze zaměstnancům a kromě pracovní neschopnosti kryje také riziko ztráty zaměstnání, k níž nedojde z vůle klienta.

„GE Money Bank je první bankou na českém trhu, která nabízí k platební kartě možnost Pojištění výdajů. Podobné pojištění nabízíme již i ke kreditním kartám a uzavírá jej více než 20% klientů,“ řekl Miroslav Jaroš, manažer pojištění GE Money Bank.

V případě onemocnění či ztráty zaměstnání vyplácí pojišťovna klientovi 3600 Kč měsíčně. Zaměstnanci s průměrnou mzdou (a průměrnou nemocenskou) tato částka pomůže překlenout částečný výpadek příjmu a pokrýt výdaje.

„S pojištěním pro případ pracovní neschopnosti či ztráty zaměstnání od POJIŠŤOVNY CARDIF PRO VITA máme velmi pozitivní zkušenosti – podobně nastavené pojištění je nabízeno klientům, kteří splácejí Expres půjčku či hypotéku,“ dodal Miroslav Jaroš.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy