Pojišťovací makléř společnosti CAC LEASING se jmenuje CAC pojišťrovací makléřská

06.01.2006 | , CAC Leasing
Tiskové zprávy


Dceřiná společnost CAC LEASING, která zprostředkovává pojistné produkty pro klienty CAC LEASING, změnila své jméno. Původní název Allrisk-CAC pojišťovací makléřská společnost spol. s r.o. byl na přelomu roku nahrazen nynějším  CAC pojišťovací makléřská spol. s r.o. Ke změně názvu došlo po sloučení společností Allrisk-CAC pojišťovací makléřská a Allrisk česká pojišťovací makléřská.

„Změnou názvu této dceřiné společnosti na CAC pojišťovací makléřská vyjadřujeme její jednoznačnou příslušnost do skupiny firem CAC GROUP,“ uvedl k důvodům změny jména společnosti Přemysl Kvasnička, výkonný ředitel a jednatel CAC pojišťovací makléřská spol. s r.o. Společnost CAC LEASING je jejím stoprocentním vlastníkem. K 31. říjnu 2005 došlo na základě smlouvy o fúzi ke sloučení společností Allrisk-CAC pojišťovací makléřská a Allrisk česká pojišťovací makléřská. Nástupnickou společností je právě CAC pojišťovací makléřská.

Společnost CAC pojišťovací makléřská je jedním z největších pojišťovacích makléřů v České republice. Spolupracuje s celou řadou renomovaných pojistitelů na českém trhu, jako jsou pojišťovna Allianz, Česká pojišťovna, pojišťovna Generali, pojišťovna Kooperativa nebo pojišťovna Uniqa. „Naše komplexní nabídka financování a doprovodného pojištění je pro klienta cenově velmi výhodná“, říká Christoph Greussing, generální ředitel CAC LEASING. CAC pojišťovací makléřská uzavírá pojistné smlouvy pro klienty rovněž po ukončení leasingu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy