Vlakem Českých drah na veletrhy GO a REGIONTOUR

10.01.2006 | , České dráhy
Tiskové zprávy


Ve dnech 12. – 15. ledna 2006 se uskuteční na Výstavišti v Brně veletrhy GO a REGIONTOUR 2006. České dráhy patří mezi tradiční  vystavovatele a nebudou chybět ani letos. V sobotu přijede přímo do areálu Výstaviště zvláštní parní vlak z Brna a cestující také mohou využít akviziční slevu VLAK+ a přijet do Brna vlakem.

V pavilonu V ve stánku č. 36 České dráhy připravily prezentaci aktuálních informací a novinek z oblasti služeb osobní dopravy, cestovního ruchu.  Představí také nové aplikace elektronického jízdního řádu IDOS, pro příznivce železnice je připraven  prodej propagačních předmětů. Nejmenší návštěvníci se mohou těšit na soutěže o zajímavé ceny. Brány Výstaviště jsou pro návštěvníky otevřeny od 12. do 15. ledna 2006 denně od 10.00 do 18.00 hodin, v neděli 16. 1. 2005 pouze do 16.00 hodin.


VLAKEM+ na veletrh

České dráhy jsou oficiálním dopravcem veletrhů GO a REGIONTOUR 2006; pro návštěvníky, kteří využijí pro cestování na veletrh vlak, nabízejí slevu VLAK+. Zvýhodněná zpáteční jízdenka ze všech stanic sítě ČD do železniční stanice Brno hlavní nádraží bude pro cestu zpět platná pouze po orazítkování pamětním razítkem na stánku Českých drah. Cestu zpět může cestující nastoupit v kterékoli železniční stanici v Brně.


PARNÍM VLAKEM na veletrh

V letošním roce opět vyjede na Výstaviště parní vlak. Jízda parním vlakem v čele s lokomotivou řady 433.001 „Skaličákem“ čeká na všechny příznivce nostalgie. Tuto možnost mohou cestující využít ve čtvrtek při cestě na Výstaviště a při sobotní zpáteční cestě do stanice Brno hlavní nádraží. Jízdenkou do vlaku je vstupenka na veletrh, kterou si lze zakoupit rovněž v ČD centru Brno nebo přímo v parním vlaku u průvodčího. Jízda z areálu Výstaviště je ZDARMA. Parní vlak je přípojem vlaku EC 71 s odjezdem z Prahy hlavního nádraží v 6.23 hodin a příjezdem do Brna hlavního nádraží v 8.49 hodin. Při zpáteční sobotní cestě lze využít navazující vlak EC 70 z Brna hlavního nádraží v 17.07 hodin a příjezdem do Prahy-Holešovic v 19.32 hodin. Cestující jedoucí dále ve směru Ostrava a Bohumín mají v Brně hlavním nádraží přípoj na vlak R 737 s odjezdem v 16.43 hodin.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy