Hokejoví fanoušci přispěli čtvrt milionu korun na charitu

11.01.2006 | , Tipsport
Tiskové zprávy


Díky charitativní sbírce, která je součástí projektu Jde se na hokej, bylo vybráno již 255 355 Kč. Peníze ze sbírky získají děti z dětských domovů na rozvoj sportu. Sbírka začala 30. kolem a potrvá až do konce základní části Tipsport hokejové extraligy.

Charitativní sbírka „Jde se na hokej“ motivuje diváky k návštěvě stadionů. Princip sbírky je jednoduchý – za každého diváka, který navštíví extraligové utkání, uhradí partneři projektu - Budějovický Budvar, Česká pojišťovna, Český Telecom a Tipsport – 1 korunu ve prospěch charitativních projektů.


Návštěvníci extraligových stadionů podpoří svou účastí na hokejovém utkání konkrétní dětský domov ve svém okolí. Každý z nich obdrží po skončení sbírky šek, který bude vystaven na všech 14-ti extraligových stadionech od začátku až do konce trvání sbírky. Fanoušci si tak budou moci přímo na stadionu ověřit, jak velkou částkou podpořili „jejich“ dětský domov.


Dětské domovy použijí peníze z charitativní sbírky Jde se na hokej na nákup sportovního vybavení. Některé dětské domovy navštíví spolu s partnery Tipsport extraligy i samotní hokejisté.


Zkrátka nepřijdou ani fanoušci extraligových klubů, kteří svou účastí na hokejových utkáních pomohou vybrat nejvíce peněz. Kromě výbavy na fandění získají možnost účastnit se speciálního tréninku s jejich klubem.
Informace o aktuálním stavu sbírky a částkách, které vybrali jednotlivé kluby, najdete na www.jsnh.hokej.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy