Cetelem na výstavě MOTOCYKL 2006

14.03.2006 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Cetelem bude v letošním roce opět prezentovat své služby na celostátní výstavě Motocykl 2006, která se koná ve dnech 9. až 12. března 2006 na Výstavišti v Praze – Holešovicích. Na výstavě, která je k vidění v Holešovicích již podesáté, si tak budou moci návštěvníci nejen prohlédnout naleštěné novinky ze světa motocyklů, ale dozví se i o tom, jakým způsobem mohou vyhlédnutý model financovat.

Cetelem bude na veletrhu Motocykl 2006 prezentovat svou nabídku na financování nových a ojetých motocyklů prostřednictví Motoúvěru. Motoúvěr je úvěr až do výše 90 % ceny motocyklu, a to jak nového, tak ojetého. Motoúvěr se může pohybovat v rozmezí 25 tisíc až jeden milion korun a klient si sám může zvolit délku splácení mezi 12 a 72 měsíci u nových a 60 měsíci u ojetých motocyklů.

Nově mají klienti možnost využít k Motoúvěru kombinované nabídky havarijního a zákonného pojištění za velmi výhodné sazby. Havarijní pojištění není povinné u úvěrů do 300 tisíc korun. Stánek Cetelemu bude umístěn v pavilonu E a zájemci zde mohou kromě podrobných informací získat i konkrétní nabídku financování vybraného motocyklu.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy