Nová on-line verze Max Homebankingu PS: jedinečná služba přímého bankovnictví

11.04.2007 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna představila novou službu přímého bankovnictví – on-line verzi Max Homebankingu PS. Tato „lehká“ verze homebankingu v sobě slučuje jednoduchost internetbankingu s pokročilými funkcemi homebankingu, a to za výhodnější cenu.

„On-line verze Max Homebankingu PS osloví zejména podnikatele, nicméně má co nabídnout i fyzickým osobám. Tedy všem, kteří využijí nejčastější funkčnosti homebankingu a nejvyšší úroveň zabezpečení za méně peněz,“ uvedl Libor Svoboda, ředitel vývoje produktů Poštovní spořitelny.

„Zřízení i vedení on-line verze Max Homebankingu PS je u zdarma u většiny programů podnikatelského účtu postkotno – u programů Start, Max a Obec. Zdarma je zřízení i vedení i u účtů pro fyzické osoby – u programů postžira Plus a Handicap. Tím se on-line verze Max Homebankingu PS řadí k cenově jedinečným službám na trhu,“ doplnil Libor Svoboda.

V ostatních programech stojí vedení služby 90 korun měsíčně, což je velmi konkurenceschopná cena. Za ni získají klienti například možnost přihlašování do systému čipovou kartou, která je považována za nejbezpečnější autentifikační nástroj. Na rozdíl od „plné“ verze Max Homebankingu PS nemusí pro spuštění on-line verze Max Homebankingu PS klient nic instalovat na svůj počítač. Kompletní služba je tedy k dispozici na zabezpečeném serveru banky. 

Zejména firmy a drobní podnikatelé využijí další funkcionality on-line verze Max Homebankingu PS. Platební příkazy mohou u této služby podepisovat i dvě osoby, například jednatelé firmy. Pořízené platební příkazy je možno uložit do „čekárny“, kde jsou k dispozici pro podepsání a odeslání do banky.

Služba klientům umožňuje exportovat výpisy pro zpracování v účetnictví klienta. Stejně tak on-line verze Max homebankingu PS „umí“ importovat dávky platebních příkazů a odeslat je ke zpracování.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy