Čtvrtletní výsledky ČMSS signalizují nový roční rekord

13.04.2007 | , ČMSS
Tiskové zprávy


Českomoravská stavební spořitelna vykročila v prvním čtvrtletí tohoto roku za novým rekordem. Obchodní výsledky za první tři měsíce přesvědčivě dokumentují nárůst obchodní výkonnosti.

Nárůsty zaznamenává v počtech i objemech realizovaných obchodů. A navíc vytvořila nový rekord ve financování bydlení na českém trhu, když v průběhu března překročila hranici 600 000 poskytnutých úvěrů

Březnový objem úvěrového obchodu 2,6 mld. Kč představuje nový historický rekord za jeden měsíc

  •  V březnu 2007 využili klienti ČMSS celkem 7173 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření v objemu 2,6 miliardy korun.
  •   Za první tři měsíce roku 2007 poskytla ČMSS na bytové potřeby 15 870 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření. Objem těchto úvěrů dosáhl 5,7 miliardy korun, v meziročním srovnání to znamená nárůst o 25,1 procenta.

Další nárůsty zaznamenává ČMSS ve stavebním spoření

  •  V březnu 2007 uzavřela ČMSS celkem 33 386 nových smluv o stavebním spoření včetně zvýšení cílové částky smluv stávajících. Ve srovnání s předchozím měsícem to znamená nárůst o 26,5 procenta.
  •  Cílová částka těchto smluv přesáhla 9,1 miliardy korun, tj. ve srovnání s únorem téhož roku o více než 2,2 miliardy korun.
  •  Za první čtvrtletí tak počet uzavřených smluv dosáhl počtu 81 194, meziročně to znamená nárůst o více než sedm tisíc smluv.
  •  Cílová částka smluv uzavřených v prvních třech měsících letošního roku se přiblížila hodnotě 21,8 miliardy korun. Meziročně to představuje nárůst o 19,3 procenta.

Tradičně velmi dobré výsledky vykazuje ČMSS i v doplňkových produktech

  •  Za první čtvrtletí 2007 zprostředkovala ČMSS uzavření více než 18 tisíc smluv o penzijním připojištění a investice do podílových fondů v objemu větším než 686 milionů korun.

ČMSS je v České republice dlouhodobě největší a nejvýkonnější stavební spořitelnou.  I nadále je největším poskytovatelem úvěrů na bydlení obyvatelům.
ČMSS nabízí přitažlivé úrokové podmínky včetně tarifu Atraktiv zaručujícího úvěr ze stavebního spoření se stálým nízkým ročním úrokem 3,7 procenta, a to až do úplného splacení půjčky.
Nárůsty v obchodních činnostech dokumentují vysokou výkonnost odbytové sítě ČMSS. Jejím základem je 2500 obchodních zástupců.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy