Růst hodnoty společnosti v rukách CFO

25.04.2007 | , Top Vision
Tiskové zprávy


Podpora expanzivního růstu a Tlak na výkonnost a konsolidace core business jsou ústředními tématy letošního ročníku CFO Fora. Ve dnech 17. – 18. května bude zámek Štiřín hostit již podeváté finanční ředitele, top manažery, investory a osobnosti z finanční sféry, jež na svých bedrech nesou zodpovědnost za úspěšné finanční řízení společnosti. Cílem setkání je výměna zkušeností a názorů a samozřejmě diskuse o aktivní roli finančního managementu při zvyšování hodnoty společnosti.

První den fóra zahájí svým vystoupením na téma „Souhra CEO a CFO: akcionář na prvním místě?“ generální ředitel společnosti Microsoft, Michal Čupa, a generální ředitel společnosti ČKD PRAHA HOLDING, Jan Musil. O příkladech transakcí a investorsky zdařilých kousků v České republice a na Slovensku, o private equity, o možnostech jak zpeněžit hodnotu Vaší společnosti prostřednictvím IPO povypráví Alois Míka ze spol. EPIC, Petr Formánek z Patria Finance a Jan Sýkora za Wood & Company.

Dopolední blok uzavře debata uznávaných českých ekonomů Pavla Kohouta z PPF, Viktora Kotlána z České spořitelny a Davida Marka z Patria Finance, kteří zhodnotí ekonomický vývoj a budoucnost vybraných ekonomických sektorů.  Celým dopoledním programem Vás jako zkušený moderátor provede Václav Moravec.

Odpoledne se program rozdělí do dvou sekcí, z nichž každá se bude věnovat jednomu klíčovému tématu. V sekci s podtitulem „CFO jako partner majitelů při tvorbě a realizaci růstové strategie“ vystoupí Martin Gebauer, finanční ředitel Orco Property Group; Pavel Tichý, finanční ředitel JITONA; Gary Niederheitmann, CFO Plzeňský prazdroj a na závěr Martin Palička, Finance Director ET NETERA.
V druhé sekci s podtitulem „CFO jako iniciátor změny – od finančního řízení k řízení výkonnosti“ se můžete těšit na Jana Bachuru, finančního ředitele OMV Česká republika; Petra Sosíka, finančního ředitele UNIPETROL; Jaroslava Straku, ekonomického a finančního ředitele RADIOKOMUNIKACE a Pavla Brůnu, CFO Nemocnice na Homolce.

V pestrém večerním programu je perličkou a zároveň patřičnou výzvou hlavní cena večerní soutěže - vyhlídkový let řízený pilotem Michalem Čupou, generálním ředitelem, Microsoft ČR.

Druhý den bude zahájen svižně – během pracovní ranní snídaně bude Mojmír Hampl, vrchní ředitel ČNB odpovídat na všetečné dotazy Václava Moravce na téma: „Národní plán zavedení eura v ČR a jeho ekonomické aspekty“.

Také páteční program nabízí řadu zajímavých osobností tentokráte nejen z ekonomické a finanční sféry. Setkat se s nimi můžete v rámci paralelních diskuzí u kulatých stolů. Naše pozvání přijali Jaromír Drábek, prezident Hospodářské komory ČR; Petr Koblic, generální ředitel Burzy cenných papírů Praha; René Sommer, generální ředitel Kofola; Alan Svoboda, výkonný ředitel pro prodej a obchod ČEZ; Alexandr Vonda, vicepremiér pro evropské záležitosti a David Mansfeld, CEO JNJ Global Business Services. Témata jsou různorodá, nicméně určení směru debat bude v rukách účastníků, v jejich očekávání a následné aktivitě.

Partnery letošního ročníku jsou: APOGEO Tax, a.s., Facility s.r.o., HVB Bank Czech Republic a.s., IBM Česká republika, spol. s r.o., LeasePlan Česká republika,s.r.o.,  a MICROSOFT s.r.o.
Mediálními partnery jsou: Finance.cz, Ekonom, Finanční management a iHNed.cz

Podrobnější informace o CFO Foru naleznete na stránkách akce: www.topvision.cz/cfo-forum

Na setkání s Vámi se těší:

Petra Aubrechtová
event manager
tel: +420 234 718 741
email: aubrechtova@topvision.cz

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy