Komerční banka přináší výhodný balíček pro začínající podnikatele

14.05.2007 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka přichází na trh s novým balíčkem Efekt Start, který je určen začínajícím podnikatelům a firmám. Těm poskytne levnou a pohodlnou správu financí a usnadní tak start vlastní firmy.

„Podnikání samo o sobě není jednoduché, a proto Komerční banka již v minulosti nabídla podnikatelům a menším firmám různé služby a produkty, které jim správu financí výrazně usnadňují. Nyní jsme se rozhodli ulehčit situaci také lidem, kteří s podnikáním začínají či nedávno začali. Nabízíme jim balíček, který obsahuje jen ty služby a produkty, které začínající podnikatel či firma opravdu využije, a to za velmi příznivou cenu,“ uvedl výkonný ředitel pro Marketing Komerční banky Zdeněk Mojžíšek.

Ten, kdo se s rozjezdem vlastní firmy spolehne na Komerční banku, s balíčkem Efekt Start získá kromě vedení korunového běžného účtu a měsíčních elektronických výpisů také přístup k účtu pomocí internetového bankovnictví Mojebanka či telefonního bankovnictví Expresní linka a s nimi zdarma 5 elektronických plateb měsíčně. Součástí balíčku je také elektronická platební karta Dynamic Card (Visa Electron) s mnoha výhodami, z nichž nejzajímavější jsou například možnost jednoho bezplatného výběru z bankomatu KB každý měsíc nebo sleva poskytovaná společností Benzina na čerpání pohonných hmot.

Za všechny tyto produkty a služby zaplatí začínající podnikatel pouze 117 Kč měsíčně.

V rámci balíčku Efekt Start může také klient využít zajímavé možnosti financování. Již po šesti měsících vedení balíčku v KB lze zažádat o povolený debet na účtu až do výše 100 tisíc korun nebo kreditní kartu s úvěrem až 200 tisíc korun, aniž by měl podnikatel uzavřené své první účetní období. Pro získání úvěru postačí předložení identifikačních dokumentů a podnikatel tak snadno získá zdroj financování běžných podnikatelských aktivit.
 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy