Cenový vyhledávač Srovname.cz rozšiřuje své služby

17.05.2007 | , Srovname.cz
Tiskové zprávy


Historicky první cenový vyhledávač u nás, který pouze v předvánočním období vyhledal pro české uživatele internetu přes půl milionu nejlepších cen elektroniky, oživuje svůj vzhled a významně rozšiřuje portfolio sledovaných produktů.

Od tohoto týdne naleznete na www.srovname.cz celkem 55 tématických sekcí s roztříděnými produkty. Kromě již dříve nejvíce vyhledávaných digitálních fotoaparátů, mobilních telefonů či mp3 přehrávačů lze nyní snadno a rychle najít nejvýhodnější ceny v megasekci Elektrospotřebiče nebo Auto a Zahrada. V nadcházejícím letním období jistě potěší i levné letenky, grily nebo vodní fotopouzdra na prázdniny u vody.

„Uvědomujeme si, jak jsou pro zákazníka důležité služby. Proto u nás nejde pouze o nejlepší cenu. Ač se od února 2006, kdy jsme Srovname.cz spustili, objevilo hned několik konkurenčních katalogových srovnávačů cen spotřební elektroniky, jsme stále jediní, kdo do nabídek neplete bazarové produkty, kdo spolupracuje s různými stránkami plných recenzí nebo kdo koordinuje výběr eshopů se Sdružením obrany spotřebitelů,“ říká manažer projektu David Folprecht.

Dále Srovname.cz nabízí pomoc těm, kteří ještě přesně nevědí, který typ přístroje budou kupovat. A to díky třídění produktů v katalogových sekcích podle zvolených kritérií (funkcí, ceny, značky atd.), dále lze využít funkci „podobné produkty“, která najde konkurenční nabídky stejné funkčnosti. Rovněž lze hledat podle dodací lhůty jednotlivých e-shopů. To je samozřejmě přidaná hodnota jak pro nakupující, tak pro kvalitní e-shopy.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy