Zájem klientů GE Money Multiservis o dovolenou na splátky dynamicky roste

26.06.2007 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Zájem o financování dovolené na splátky dynamicky roste. Vyplývá to ze statistik společnosti GE Money Multiservis. V období od ledna do poloviny června letošního roku poskytl GE Money Multiservis zájemcům o financování dovolené téměř 2,5 miliónu korun, ve srovnání se stejným obdobím loňského roku jde o nárůst o 163.

„Hlavní důvody pro tento vývoj vidíme především ve stále větší informovanosti o splátkovém prodeji v cestovních kancelářích a také v zajímavé a výhodné produktové nabídce. Například GE Money Multiservis nabízí svým klientům produkt, který umožňuje odklad splácení na dobu 4 měsíců. Zákazník tedy začne splácet až za čtyři měsíce po uzavření smlouvy nebo při splacení celé výše úvěru do 4 měsíců má celý úvěr bez navýšení, nezaplatí tak ani korunu navíc,“ říká Charlie Coode, generální ředitel a předseda představenstva společnosti GE Money Multiservis.

Sjednání dovolené na splátky je velmi jednoduché: K žádosti o úvěr stačí klientovi GE Money Multiservis pouze občanský průkaz a druhý doklad totožnosti, mezi které patří běžně dostupné doklady, jako například řidičský průkaz, bankovní karta nebo cestovní pas. Pro toto léto byla dokladovost nově rozšířena o OK kartu a zbrojní průkaz. Po sepsání žádosti je klientovi sdělen výsledek do několika minut, takže odchází během několika minut již se zakoupeným zájezdem.

Klienti GE Money Multiservis si dovolenou na splátky mohou sjednat v celkem 67 cestovních kancelářích. Patří mezi ně například ČEDOK, FIRO TOUR nebo HORIZONT TRAVEL.

Společnost GE Money Multiservis financovala v loňském roce nákupy za více než 9,6 miliard korun, a potvrdila tak svoji vedoucí pozici na českém trhu splátkového prodeje. V prvních třech měsících roku 2007 byl objem financovaného zboží u GE Money Multiservis více než 2,2 miliardy korun.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy