Červené konto doplňuje portfolio

16.07.2007 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna přichází od poloviny července s novým spořicím produktem.

Na trh uvádí zcela nový typ spořicího účtu Červené konto, které nabízí nadprůměrné úročení 1,80 % p.a. Peníze na tomto účtu nejsou zatíženy žádnými poplatky a jsou navíc kdykoliv k vyzvednutí bez výpovědní lhůty.

Červené konto navazuje na předchozí spořicí produkty PS. „Chceme mít pro klienty ucelenou nabídku spořicích produktů, ze které si každý vybere podle svých potřeb. Od podzimu loňského roku máme v nabídce úspěšný Spořicí investiční účet, nyní se možnosti dobrého zhodnocení peněz ještě rozšířily,“ komentuje krok Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny.

Do konce srpna je možné Červené konto zřídit ve Finančních centrech PS, od září pak na všech poštách. Červené konto i Spořicí investiční účet zaručují klientům nadstandardní zhodnocení. Jejich další výhodou je široká dostupnost – na více než 3 300 obchodních místech pošt a Finančních center PS.

Červené konto má formu spořicího účtu s výhodným úrokem. „Navíc není zatíženo žádnými poplatky. Zřízení, vedení a zrušení účtu stejně jako transakce jsou zdarma,“ říká k parametrům Svoboda.

Své Červené konto klient ovládá bezhotovostními operacemi s pomocí elektronického bankovnictví. Za příkazy k úhradě, elektronické výpisy či došlé platby klient také neplatí žádné poplatky.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy