Novinky v oblasti asistenčních služeb Allianz pojišťovny

24.07.2007 | , Allianz
Tiskové zprávy


Allianz pojišťovna od července 2007 rozšiřuje asistenční služby. Součástí pojištění domácnosti nebo nemovitosti sjednaného u Allianz pojišťovny jsou asistenční služby Home Assistance.

Jejich základem jsou Urgentní asistenční služby, které v případě nutnosti pojištěnému klientovi výrazně pomohou s odstraněním havarijních situací a stavu nouze v bytě či nemovitosti.

Nad rámec Urgentních asistenčních služeb nabízí Allianz pojišťovna svým klientům další službu – Modré stránky Allianz, které klientovi zprostředkují kontakt na poskytovatele široké škály služeb souvisejících s nemovitostí a domácností. Modré stránky využívají klienti Allianz pojišťovny, kdykoliv potřebují provést různé opravy na zařízení domácnosti, pokud opravují, rekonstruují nebo stavebně upravují svou nemovitost nebo byt.

Obě tyto služby jsou klientům k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce.

Od července 2007 Allianz pojišťovna asistenční služby dále rozšířila:

  •  Urgentní asistenční služby u pojištění domácnosti nebo nemovitosti sjednaného ve variantě Exkluziv se rozšířily o servis domácích elektrospotřebičů (lednička, chladnička, mraznička, pračka, sušička prádla, myčka nádobí, televizor, sporák, trouba – kromě samostatné mikrovlnné, varná deska). Nárok na čerpání asistenční služby pojištěnému vzniká, pokud porucha brání ve využívání elektrospotřebiče k účelu, pro který je určen, pokud byl elektrospotřebič zakoupen v ČR jako nový, není starší pěti let a už se na něj nevtahuje záruka.
  •  Urgentní asistenční služby může nyní pojištěný využít i při havarijní situaci, kdy nehrozí další bezprostřední poškození pojištěného majetku, např. v případě zabouchnutí či ztráty klíčů.
  •  Pojištěný má nadále nárok na bezplatné využití dvou asistenčních zásahů v rámci urgentních asistenčních služeb ročně. Limit na jeden asistenční zásah pro pojištění ve variantě Normal a Optimal činí 2000 Kč, limit na jeden asistenční zásah pro pojištění sjednané ve variantě Exkluziv činí 4000 Kč. Do tohoto limitu jsou nyní zahrnuty nejen náklady spojené s prací a příjezdem na místo pojištění, ale nově i materiál.

Poskytovatelem asistenčních služeb pro klienty Allianz pojišťovny je společnost Mondial Assistance.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy