Raiffeisen stavební spořitelna rozšířila svoji nabídku

26.07.2007 | , Raiffeisen stavební spořitelna
Tiskové zprávy


Raiffeisen stavební spořitelna a.s. přichystala pro své stávající i nové klienty novinky v podobě dvou nových překlenovacích úvěrů.

Produktové portfolio rozšířila o úvěr „Družstevní bydlení“ pro klienty z řad fyzických osob a o úvěr „Panel Kredit Plus“ určený pro právnické osoby.

„Raiffeisen stavební spořitelna dbá na individuální přístup ke svým klientům. Pro každého máme inteligentní řešení, jak co nejlépe financovat jeho potřeby a přání spojené s bydlením. A to díky propracované a široké nabídce produktů a služeb, do které nově patří úvěry nazvané Družstevní bydlení a Panel Kredit Plus. Některé produkty Raiffeisen stavební spořitelny nemají na trhu konkurenci,“ sdělil Tomáš Vášáry, marketingový ředitel Raiffeisen stavební spořitelny.

„Družstevní bydlení“ – překlenovací úvěr pro fyzické osoby
Prostřednictvím tohoto nového překlenovacího úvěru mohou financovat pořízení družstevního bytu ti klienti Raiffeisen stavební spořitelny, kteří nemají možnost ručit žádnou nemovitostí. Pro zajištění úvěru jsou místo ručení nemovitostí požadováni dva ručitelé. Nespornou výhodou je také garance neměnnosti úrokové sazby stavebního úvěru ve výši 6,3 % p. a. po celou dobu splácení. Klienti mohou dobu splácení ovlivnit – mohou ji zkrátit prostřednictvím mimořádných vkladů či splátek, a to bez jakýchkoli sankcí. V opačném případě je možné dobu potřebnou pro splacení prodloužit až na 23 let. Raiffeisen stavební spořitelna nijak nepenalizuje ani předčasné splacení překlenovacího a stavebního úvěru. Překlenovací úvěr „Družstevní bydlení“ uvítají zejména klienti z regionů, kde se ceny bytů pohybují v nižších cenových relacích. Úvěr poskytuje Raiffeisen stavební spořitelna od 300 000 Kč do 1 000 000 Kč s 10% akontací.

„Panel Kredit Plus“ – překlenovací úvěr pro právnické osoby
Překlenovací úvěr „Panel Kredit Plus“ je novinkou, která dosud na tuzemském finančním trhu chyběla. Raiffeisen stavební spořitelna jej přichystala pro své stávající i potenciální klienty - bytová družstva a společenství vlastníků bytových jednotek. S jeho pomocí si tyto právnické osoby mohou zajistit jen 3,5% p. a. fixní úrokovou sazbu úvěru ze stavebního spoření. Tato nízká úroková sazba a garance po celou dobu splácení je v segmentu úvěrů právnickým osobám na trhu bezkonkurenční. Navíc při uzavření smlouvy o stavebním spoření je možnost 0% akontace. Při čerpání překlenovacího úvěru „Panel Kredit Plus“ garantuje Raiffeisen stavební spořitelna fixní úrokovou sazbu na dobu 5 či 10 let. „Panel Kredit Plus“ je určen zejména k financování rekonstrukcí panelových a cihlových domů a koupi bytových domů. „Panel Kredit Plus“ je možné maximálně přizpůsobit finančním možnostem klientů Raiffeisen stavební spořitelny.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy