ČS nabízí podnikatelům zdarma nový rychlý typ financování

27.07.2007 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Klienti České spořitelny z řad podnikatelů s obratem do 30 milionů Kč mají od července 2007 možnost zdarma využít nabídky dvou nových produktů, tzv. úvěrů Mini Profit.

Jde o Kontokorentní úvěr mini Profit a Termínovaný úvěr mini Profit. Jsou to předschválené úvěry, určeny pouze pro stávající věrné klienty s vedením běžného účtu u České spořitelny minimálně 6 měsíců.

„Výhody těchto produktů jsou hlavně jednoduchost, rychlost a dostupnost na všech pobočkách České spořitelny. Získat Mini úvěr Profit je stejně jednoduché jako vyřízení občanské půjčky,“ řekl Tomáš Halla, ředitel odboru aktivní produkty ČS.

Kontokorentní úvěr mini Profit v maximální výši 150 000 Kč je poskytuje ČS formou stanovení úvěrového rámce na běžném účtu klienta, a to na jeden rok s automatickou obnovou při splnění smluvně dohodnutých podmínek. U Termínovaného úvěru mini Profit převede ČS celou částku – až 200 000 Kč na běžný účet klienta. U tohoto úvěru si může klient zvolit buď krátkodobý (jeden rok), nebo střednědobý časový horizont (dva až pět let). Klient může také čerpat oba typy úvěrů najednou, případně využívat úvěrový limit služební kreditní karty.

K 30. červnu 2007 poskytla Česká spořitelna podnikatelům s obratem do 30 mil. Kč úvěry v hodnotě
15,4 mld. Kč, což je v porovnání se stejným obdobím roku 2006 o téměř 26 % více.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy