ČSOB nabízí Image kartu k Aktivnímu kontu ZDARMA

20.08.2007 | , ČSOB
Tiskové zprávy


ČSOB od 20. srpna 2007 nabízí všem klientům s Aktivním a Exkluzivním kontem ČSOB ZDARMA kartu s vlastním obrázkem – tzv. Image kartu. Klienti ČSOB si tak mohou vytvořit kartu podle vlastních představ.

Image karta je zcela unikátní způsob, jak ukázat svou individualitu. ČSOB se rozhodla nabídnout zdarma tuto možnost všem klientům, kteří mají ČSOB Aktivní konto či ČSOB Exkluzivní konto. Od 20. srpna do 31. října si proto může klient zdarma pro sebe i pro partnera na našich webových stránkách navrhnout svou jedinečnou platební kartu. Image karta ČSOB je nabízena jako čipová embosovaná karta VISA Classic.
 „Rozhodli jsme se umožnit klientům vytvořit si vlastní design karty. Mnoho lidí nosí v peněžence fotky svých blízkých a „Image karta“ je snadný a neotřelý způsob, jak mít oblíbenou fotku stále s sebou,“ prohlásil Martin Eyberger, který je v ČSOB zodpovědný za platební komfort. „Navíc klienti chtějí v dnešní době  ukazovat svou jedinečnost a originalitu a už i platební karta slouží jako prostředek vyjádření vkusu či postavení,“ dodal Martin Eyberger.

Jaký obrázek si na svou kartu klient vybere, záleží jen na něm, omezením je pouze etická a společenská přijatelnost fotografie, autorská práva k danému snímku či ochrana soukromí jiných osob. Klienti si mohou na platební kartu dát své momentky z dovolené, fotky domácích mazlíčků, ale i například fotografii svých blízkých. V nabízené galerii, ze které si klienti mohou obrázek na svou platební kartu také vybírat, budou i vybrané filmové motivy.
Image kartu ČSOB lze získat velmi snadno. O novou platební kartu stačí požádat prostřednictvím internetových stránek ČSOB. Jednoduchá aplikace, která klienta tvorbou Image karty povede umožňuje obrázek zvětšovat, natáčet či zrcadlit. Po vložení obrázku klient vyplní svou e-mailovou adresu, odešle jej ke schválení a přepne se do on-line žádosti o platební kartu. Do desíti dnů pak bude mít klient svou jedinečnou Image kartu připravenu na pobočce.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy