Penzijní fond České pojišťovny získává mladší klienty

21.08.2007 | , PFČP
Tiskové zprávy


Penzijní fond České pojišťovny připravil lákavou nabídku určenou mladším klientům.

Pro klienty do 39 let uvedl PFČP prostřednictvím sítě výhradních prodejců a přepážek České pojišťovny na trh nový produkt s názvem Penzijní připojištění START. Jeho hlavní předností je finanční bonus ve výši 500 Kč, který je klientovi připsán na jeho účet při vzniku připojištění.
Mezi občany starších ročníků je penzijní trh již téměř plně vytěžen, mladí lidé však nad prospěšností penzijního připojištění ještě stále váhají. „Proto se Penzijní fond České pojišťovny rozhodl zatraktivnit spoření na penzi zejména mezi lidmi, kteří o spoření na důchod dosud nepřemýšleli a přišel s nabídkou Penzijního připojištění START. Že je zvolená strategie úspěšná, dokazují i výsledky po několika málo týdnech nabídky produktu. Podíl nových klientů ve věku do 39 let se tak díky tomu téměř okamžitě zvýšil o 16 %,“ komentuje strategii PFČP jeho výkonný ředitel pro obchod a marketing, Pavel Němec.
Vedle startovací prémie nabízí START stejné výhody jako standardní produkt penzijního připojištění. Klienti tak získají pravidelný státní příspěvek, možnost snížení daňového základu či pravidelně připisované zhodnocení vkladů. To u spoření s Penzijním fondem České pojišťovny dosahuje v posledních pěti letech průměrné výše 3,4 %, a patří tak k nejvýnosnějším spořením svého druhu u nás.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy