Již 1,2 miliardy korun získali klienti GE Money Bank prostřednictvím HypoExpresu

27.08.2007 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Za prvních 12 měsíců od rozšíření nabídky GE Money Bank o HypoExpres ho využilo více než 1200 žadatelů, kteří díky němu získali hypotéky v celkové hodnotě 1,2 mld. korun.

Prostřednictvím HypoExpresu banka klientovi schválí výši hypotéky do 3 hodin pouze na základě jeho příjmů.

„Klienti na nabídce HypoExpres nejvíce oceňují rychlost schválení hypotéky. Výši úvěru, kterou jim GE Money Bank poskytne, znají během několika hodin,“ říká Michal Tuček, manažer hypoték GE Money Bank. „V případě, že do jednoho měsíce podepíší smlouvu o následné hypotéce, získávají navíc garantovanou úrokovou sazbu platnou v den schválení HypoExpresu,“ dodává Tuček.

Průměrná financovaná částka prostřednictvím HypoExpresu je 1 milion korun. Jde o nižší sumu než v případě standardních hypoték, protože o produkt je vyšší zájem zejména v regionech mimo Prahu, kde jsou ceny nemovitostí rovněž podstatně nižší. Nejvíce hypotečních úvěrů prostřednictvím HypoExpresu poskytla GE Money Bank v severních Čechách.

Prostřednictvím produktu HypoExpres banka klientovi schválí výši hypotéky do 3 hodin. Klientovi stačí přinést na pobočku potvrzení o příjmu, na základě kterého mu banka předloží závaznou nabídku. Před podpisem smlouvy klient neplatí žádné poplatky ani jiné náklady spojené např. s odhadem nemovitosti, výpisem z katastru nemovitostí apod. Dále má možnost po dobu 9 měsíců vybírat nemovitost nebo se připravovat na její rekonstrukci. 
 
Parametry HypoExpres:

  • Rychlé vyřízení – schválení výše hypotéky do 3 hodin
  •  Až 9 měsíců na výběr nemovitosti nebo přípravu realizace rekonstrukce
  •  Závazný a neodvolatelný příslib o výši budoucí hypotéky
  •  V případě podepsání smlouvy o následné hypotéce do 1 měsíce GE Money Bank garantuje stejnou výši úrokové sazby jaká byla platná v den schválení HypoExpresu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy