O Image kartu ČSOB si mohou nyní žádat také studenti

12.09.2007 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Od pátku 7. září mohou studenti, kteří mají ČSOB Studentské konto Plus získat Image kartu – platební kartu s obrázkem dle vlastního výběru.

ČSOB totiž nyní umožňuje umístit libovolný obrázek i na platební kartu typu VISA Classic Student, která je součástí ČSOB Studentského konta Plus. Dosud byla tato možnost pouze pro typy karet VISA Classic. Studenti zaplatí za vlastní design karty poplatek 200 Kč.

„Jsme si vědomi, že především studenti a mladí lidé mají zájem o trendové věci, kterou Image karta ČSOB rozhodně je. Proto jsme jim tuto možnost chtěli také nabídnout,“ uvádí Martin Eyberger, v ČSOB zodpovědný za platební komfort. „Věříme, že se naše Image karta stane u studentů stejně tak oblíbenou, jako u našich ostatních klientů. Od začátku června jsme vydali již několik tisíc platebních karet s vlastním designem a předpokládáme, že studenti počet vydaných Image karet ještě několikanásobně zvýší“, dodává Martin Eyberger.

Image kartu ČSOB lze získat velmi snadno. O novou platební kartu si mohou studenti požádat prostřednictvím internetových stránek ČSOB. Jednoduchá aplikace, která je tvorbou Image karty povede umožňuje obrázek zvětšovat, natáčet či zrcadlit. Po vložení obrázku studenti vyplní pouze svou e-mailovou adresu, odešlou jej ke schválení a přepnou se do on line žádosti o platební kartu. Do deseti dnů po jejím vyplnění budou mít v případě schválení obrázku svou jedinečnou Image kartu připravenu na pobočce. O schválení obrázku budou informováni prostřednictvím e-mailu.

Jaký obrázek si na svou kartu student vybere, záleží jen na něm, omezením je pouze etická a společenská přijatelnost fotografie, autorská práva k danému snímku či ochrana soukromí jiných osob. Studenti si tak mohou na platební kartu dát momentky z dovolené, fotky domácích mazlíčků, ale i například fotografii svých blízkých či přátel. V nabízené galerii, ze které si studenti mohou obrázek na svou platební kartu také vybírat, jsou i vybrané filmové motivy.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy