ČSOB opět zvyšuje úrokové sazby termínovaných a spořicích účtů

01.10.2007 | , ČSOB
Tiskové zprávy


ČSOB již podruhé v krátkém časovém sledu zvyšuje úrokové sazby na tradičních a klienty stále oblíbených termínovaných vkladech.

Od října tak budou moci klienti zhodnocovat své finanční prostředky na termínovaných účtech s úrokovou sazbou až 2,60 % p.a., což představuje v průměru o 0,20 až 0,50 % p.a. vyšší úročení, než které bylo klientům nabízeno počátkem letošního září.

Současně se zvýšením sazeb termínovaných vkladů ČSOB také výrazně zvyšuje úrokové sazby u spořicích účtů s výpovědní lhůtou 7 dní. ČSOB Spořicí účet je navíc nově klientům nabízen bez povinnosti založení běžného účtu. „Tímto krokem chceme zjednodušit a zpřístupnit spořicí účet všem klientům a nabídnout jim tak optimální kombinaci dostupnosti peněz a vyššího úročení,“ prohlásil Pavel Kratochvíl, odpovědný v ČSOB za spoření a investice.

„Naší strategií nicméně stále zůstává rozkládat peníze klientů do více produktů tak, abychom maximalizovali jejich výnos. Spořicí účty klientům primárně nabízíme na kratší období, pro delší horizonty doporučujeme podílové fondy s možností dosažení vyššího výnosu než na tradičních depozitních produktech,“ dodal Pavel Kratochvíl.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy