PS Dividendový fond 1 ochrání investici

10.10.2007 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Zajištěný fond s výplatou dividend připravila pro své investory Poštovní spořitelna.

V rámci Poštovního investičního programu nabízí novinka „PS Dividendový fond 1“ ochranu investovaných finančních prostředků a minimální výnos 6 procent. Ten má klient zajištěn při vyplacení peněz v termínu splatnosti. Upisovací období fondu končí 30. listopadu 2007.

"Fond poskytuje při splatnosti bezpečí blížící se termínovanému vkladu a zpravidla vyšší výnos ve srovnání s některými klasickými produkty. Je vhodný pro klienty, kteří mají zájem o vyšší výnosy a současně vyžadují ochranu svých peněz", řekla Vlasta Dolanská, výkonná ředitelka Poštovní spořitelny.

„První rok obdrží klienti dividendu ve výši 4%, výše druhé a třetí dividendy se bude pohybovat v rozmezí 1 až 10 % v závislosti na vývoji ceny koše sledovaných akcií,“ přibližuje konstrukci Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny. Doba do splatnosti fondu je 3,5 roku a lze do něj investovat od 5 000 Kč. Z fondu je možné vystoupit i před datem splatnosti.

Klienti mohou získat PS Dividendový fond 1 ve finančních centrech Poštovní spořitelny a na vybraných poštách. Poštovní investiční program – zajištěný, v jehož rámci je fond nabízen,  je ideální program pro konzervativní, opatrné investory. Je určen pro zhodnocení finančních prostředků prostřednictvím cenných papírů na finančních trzích.

Poštovní spořitelna nabízí celou škálu spořicích a investičních produktů. Může tak vyjít vstříc každému, kdo má zájem zhodnotit své finanční prostředky. Navíc lze tento typ produktů získat v každém finančním centru Poštovní spořitelny nebo na vybraných poštách, což z nich činí jednu z nejdostupnějších investic u nás.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy