Komerční banka přináší další inovace na trh hypoték!

30.10.2007 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka  neustále vylepšuje nabídku hypotečních produktů.

Atraktivními novinkami připravenými k 30. říjnu 2007 jsou hypotéka „2 v 1“, hypotéka bez prokazování příjmů a kromě toho další rozšíření nabídky Flexibilní hypotéky o možnost odkladu začátku splácení až o 12 měsíců.

Komerční banka již v tomto roce přinesla řadu produktových inovací na trh hypoték a v tomto trendu pokračuje i nadále. „Hypoteční úvěry samozřejmě považujeme za jeden z našich nejdůležitějších produktů. Věřím, že vytvoření několika variant hypotéky odpovídající různým potřebám našich klientů, je tou správnou cestou k úspěchu,“ uvedl výkonný ředitel pro marketing Komerční banky Zdeněk Mojžíšek.

První podzimní novinkou, která obohatila nabídku Komerční banky, je hypotéka „2v1“. Ta umožňuje klientům použít až 20 % výše hypotečního úvěru neúčelově na cokoli podle svých potřeb. „Hypotéku 2v1 je možné poskytnout až do 100 % hodnoty zastavené nemovitosti a výše neúčelové části může dosáhnout až 400 000 korun. „V rámci hypotéky 2v1 tak klient získá až 400 000 korun na cokoli se stejnou úrokovou sazbou jakou má hypotéka a navíc se splatností až 30 let,“ vysvětluje vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví KB Monika Truchliková.

Druhou novinkou Komerční banky je možnost získat hypotéku, aniž by klient dokládal potvrzení o výši svých příjmů. Hypotéku bez nutnosti dokládání výše příjmu nabízíme až do 60 % hodnoty zastavené nemovitosti a její maximální výše může být maximálně 5 milionů korun.

Třetí novinka rozšiřuje nabídku Flexibilní hypotéky. Flexibilní hypotéka jako jediná na českém trhu nabízí možnost snížit měsíční splátku až na 50 % nebo naopak navýšit měsíční splátku až o 100 %. Klienti také mohou přerušit splácení až na 3 měsíce a nyní nově i odložit začátek splácení své hypotéky až o 12 měsíců. „Odložit splácení úvěru až o 12 měsíců dává našim klientům prostor například k dovybavení pořizovaného bytu či domu a mají tak možnost dát svou  Flexibilní hypotéku na rok jednoduše „k ledu“. Možnost přejít na Flexibilní hypotéku nabízíme nově i klientům, kteří již hypotéku Komerční banky mají,“ dodal Zdeněk Mojžíšek.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy