AWD posiluje péči o klienty

01.11.2007 | , AWD
Tiskové zprávy


Společnost AWD Česká republika, dceřinná společnost největšího nezávislého evropského poradce AWD Holding AG, přijala nového manažera na post vedoucího oddělení péče o klienty.

Stal se jím Ing. Ivo Rybnikář, BA, (28), který tak rozšíří stávající tým s cílem posílit dlouhodobé vztahy AWD s klienty.

Hlavním posláním Ivo Rybnikáře v AWD bude rozšířit a aktualizovat koncept péče o klienty, který povede k bližším a dlouhodobým vztahům AWD se svými klienty.
Bude zodpovědný za zavedení standardů péče o zákazníky, na které jsou zvyklí zákazníci AWD v západní Evropě a dohlížet na to, aby všechny služby, které AWD poskytuje, byly proklientsky orientované.
Součástí jeho odpovědnosti také bude zaštiťovat ochranu zájmů klientů, tzn. bude odpovědný za příjem a vyřizování požadavků, dotazů a případných stížností.

Ing. Pavel Manhalter k tomu uvádí: „Budujeme si s klienty dlouhodobý vztah, aby se na nás mohli obracet vždy, když v jejich životě dochází ke změně nebo když se podmínky a možnosti na finančním trhu změní natolik, že je potřeba upravit klientovu finanční strategii. Důležitá je kontinuita. Naše skoro 20-ti letá zkušenost ze západní Evropy ukazuje, že přínos finančního řešení není zakotven jenom v prvním návrhu finanční strategie, ale stejnou či dokonce i větší měrou k úspěchu přispívá pravidelná aktualizace řešení s ohledem na měnící se životní podmínky klientů a finančního trhu.“

Ivo Rybníkář vystudoval Podnikatelskou fakultu VUT v Brně se zaměřením na podnikové finance a obchod. Předchozích pět let své kariéry strávil v řadách týmu České spořitelny, kde se vypracoval až na pozici manažera pobočky Křenová Brno. Mezi jeho záliby patří výpočetní technika, moto-sport či hudba.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy