Cestovní pojištění od AXA si sjednalo již 5000 klientů

27.11.2007 | , AXA
Tiskové zprávy


Během půl roku od uvedení AXA cestovního pojištění na trh si jej  sjednalo již 5000 klientů.

Největší zájem byl o desetidenní balíček AXA 10 v základním programu Reference, který kryje náklady na léčení a návrat do vlasti až do výše jeden a půl milionu korun a navíc obsahuje pojištění smrti a trvalých následků, odpovědnosti za způsobenou škodu nebo právní ochranu. Nejvíce klientů pojištění použilo pro cesty do Chorvatska (26 %), Itálie (16 %) a Slovenska (13 %).

Hlavní výhodou AXA cestovního pojištění je jeho jednoduchost, komplexnost a rychlost. Klient má na výběr ze tří výhodných balíčků podle počtu dní a ze dvou programů lišících se rozsahem pojistné ochrany. Pojištění lze předem nakoupit na všech pobočkách a přímo před odjezdem na cestu ho snadno telefonicky aktivovat.

„Zatím evidujeme něco přes 160 pojistných událostí. Mezi nejčastější ambulantní ošetření během léta patřily různé kožní problémy, žaludeční nevolnosti, záněty středního ucha a poranění od mořského ježka. Naštěstí jsme ještě nemuseli řešit žádné úmrtí,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace AXA.

AXA cestovní pojištění lze sjednat na dobu 10 dní (AXA 10), 30 dní (AXA 30) nebo jako roční pojištění opakovaných cest do zahraničí s délkou jednotlivých pobytů do 90 dní (AXA YEAR). Nabízí kompletní servis, jehož rozsah si klient navíc sám může zvolit na základě svých potřeb ze dvou programů Reference a Komfort. Program komfort nabízí oproti programu Reference vyšší limity pojistného plnění
a pojištění zavazadel a zpoždění letu o více než šest hodin. Součástí pojištěných aktivit v obou variantách jsou i rekreační sporty a lyžování na vyznačených sjezdových tratích.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy