Kancelář MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko povede Brian Lang

17.09.2009 | , Mastercard
Tiskové zprávy


Pražskou kancelář MasterCard Europe povede od čtvrtého kvartálu 2009 Brian Lang, který se tak stane novým generálním ředitelem MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko. Brian Lang přichází do pražské kanceláře z bruselské centrály MasterCard Europe, kde v současnosti vede Oddělení komerčních produktů pro Evropu.

Brian si do funkce přináší značné zkušenosti z platebního odvětví. Než v roce 2006 nastoupil ke společnosti MasterCard a přestěhoval se z Kanady do Belgie, zastával řadu vedoucích pozic. Například vytvořil a řídil tým procesového inženýrství a tým Six Sigma v CIBC (Canadian Imperial Bank of Commerce – Kanadská imperiální obchodní banka) a v aerolinkách Air Canada. Dále vybudoval a vedl tým pro rozvoj podniku ve společnosti Aeroplan, což je největší kanadská společnost zabývající se věrnostními programy a poskytující poradenské služby v oblasti marketingu pro kanadskou větev skupiny GEM.

Do doby, než se Brian Lang přemístí do Prahy, je řízením pobočky pověřen Pavel Javorský, který současně od roku 2005 zastává roli obchodního ředitele MasterCard Europe pro Českou republiku.

,,Ráda bych poděkovala Pavlu Javorskému za úspěšné kontinuální vedení pražské kanceláře MasterCard Europe během přechodného období. Vážím si jeho hlubokých znalostí bankovního trhu, kterými bude i nadále přispívat k silné pozici společnosti MasterCard Europe na českém trhu,“ uvedla Bella Stavchansky, regionální ředitelka pro rychle rostoucí evropské trhy, MasterCard Europe.

Současně bych ráda popřála Brianovi srdečné přijetí a zapojení do pražského týmu a mnoho úspěchů v jeho nové pozici. Těším se na spolupráci s ním i s našimi českými a slovenskými partnery, během které budeme podporovat jejich obchodní činnost na těchto dvou klíčových trzích,“ dodala Bella Stavchansky.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy