Nové stránky ČMHB

23.09.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od 22.9.2002 mají webové stránky Českomoravské hypoteční banky novou podobu. Změna proběhla ve stejný den, ve kterém proběhlo i přečíslování všech telefonních stanic v České republice…

Podle tiskové zprávy ČMHB jsou webové stránky třetím nejvýznamnějším informačním zdrojem  pro zájemce o hypoteční úvěry. Denně stránky navštíví přibližně 400 osob, které si prohlédnou okolo 3000 stránek.

Nové stránky byly vytvořeny pomocí moderních technologií. Informace jsou nyní  lépe logicky řazeny a stránky jsou vůči návštěvníkům opět o něco "přátelštější". Vedle základních informací určených pro nejširší veřejnost se zde zájemci dozví podrobné informace o ČMHB a také naleznou dokumenty související s poskytnutím hypotéky. Připraveno je i několik novinek (např. úrokové sazby nebo výběr článků z tisku). Pro ty, kteří stránky navštěvují a nebudou moci některé informace najít, je připravena mapa stránek, kterou využijí především do doby, než se na nových stránkách zorientují.

Mezi nejnavštěvovanější kapitoly www.cmhb.cz patří výpočty splátek (finanční propočty), hypotéka nanečisto, konkrétní informace o produktech, aktuality a sazebník. Pro návštěvníky se stalo samozřejmostí, že si mohou vyzkoušet, co získání hypotečního úvěru znamená (Hypotéka nanečisto), vypočítat cenu nemovitosti, o jejímž pořízení uvažují (Postavte si s námi), nebo výši poskytnutého úvěru, měsíčních splátek, úlev na dani apod. (Spočítejte si s námi). 

Z produktů je v poslední době největší zájem o hypoteční úvěry 100 a PROGRES. Z dlouhodobého pohledu je ale stabilně vysoká návštěvnost stránek o podmínkách běžného hypotečního úvěru.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ