Hypotéku levněji, ale pouze u vybraných partnerů

10.10.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Od 7. října 2002 snížila GE Capital Bank úrokovou sazbu hypoték s pětiletou fixací a to u vybraných spolupracujících realitních kanceláří a developerů.

Hypotéku s pětiletou fixací tak mohou klienti získat za 5,59 % a bez zajímavosti není, že jde o garantovanou sazbu, tzn. klient hypotéku za tuto sazbu získá - chybí tam slůvko "od".

GE Capital Bank již od svého vstupu na hypoteční trh úzce spolupracuje s realitními kancelářemi a developery. Klienti zde mohou získat nejen údaje o hypotéce GE Capital Bank a o podmínkách jejího získání, ale u řady z nich má klient možnost získat na počkání i informaci, zda může hypotéku od GE Capital Bank získat. Postačí přitom údaje, které klient ústně sdělí, nemusí předkládat žádné doklady či potvrzení.

"Cílem klientů není získání hypotéky - jejich cílem je nové bydlení. Chceme jim cestu k novému bydlení co nejvíce zjednodušit a urychlit. Úzce proto spolupracujeme s více než 200 realitními kancelářemi a developery. Nyní vycházíme klientům vstříc i snížením úročení hypoték na nemovitosti, které získají prostřednictvím vybraných realitních kanceláří a developerů," řekl Martin Techman, manažer hypoték GE Capital Bank.

GE Capital Bank snížila od 7. října úročení hypoték s pětiletou fixací na 5,59 % pro nemovitosti, které klient získá u některých partnerských realitních kanceláří (např. Maxima) a developerů (např. IPB-Real). Jde o garantovanou sazbu, kterou klienti při uzavření smlouvy skutečně získají. Standardně je nabízena pro tuto fixaci sazba od 6,29 % p. a. Snížená sazba pro vybrané partnery GE Capital Bank je klientům nabízena do konce tohoto roku.

Zdroj: TZ GE Capital Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ