Které povinné ruční je výhodnější?

26.11.2009 | , AXA
Tiskové zprávy


Hledáte povinné ručení za co nejnižší cenu? Chcete, aby navíc přineslo něco i přímo vám? Možná, že správnou volbou je AXA!

Cenu povinného ručení určuje podle výkonu motoru, a tak můžete výrazně ušetřit. Za nízkou cenu dostanete od pojišťovny AXA nejen povinné pojištění pro Váš vůz, ale i praktický dárek a k tomu zdarma nejlepší asistenční služby na trhu. Jestliže píchnete kolo nebo vám náhle dojde benzín, zavoláte na 14 292 a AXA vám zajistí pomoc.


Výhodné povinného ručení – cena podle výkonu motoru

Protože AXA určuje cenu povinného ručení podle výkonu motoru, určité typy aut je možné pojistit velmi výhodně. Například až 5500 korun ušetříte na povinném ručení u vozu Škoda Octavia, nebo Fabia s dieselovým motorem 1,9 SDi.


Příklady aut, u kterých Vám AXA ušetří nejvíce


Značka auta Typ motoru Ušetříte až
Škoda Octavia, Fabia, Felicia 1.9 SDi 5 500 Kč
Škoda Fabia 1.9 TDi 3 200 Kč
Škoda Fabia 1.4 TDi – 59 kW 2 100 Kč
Peugeot 306 1,9 D 5 500 Kč
VW Golf 1.9 TDi 3 200 Kč
Citroen C1 1,4 HDi 2 100 Kč

Jen povinné ručení, nebo něco navíc?

Dnes už se nemusíte spokojit s tím, že povinné ručení umí pouze hradit škody, které způsobíte jiným. Současné produkty nabízejí i něco pro Vás. AXA například dává ke každé smlouvě praktický dárek, který Vám může výrazně pomoci při řešení nehody a také bezplatné asistenční služby. Můžete se tak na pojišťovnu obrátit 24 hodin denně, a to nejen při nehodě, ale i pokud potřebujete pomoc s řešením jakýchkoliv jiných komplikací souvisejících s nehodou, poruchou či třeba sporem s policií v zahraničí. Obrátit se na AXA pojišťovnu můžete třeba i v případech, kdy jste píchli kolo, došel vám benzín, zabouchli jste si klíče v autě nebo když potřebujete právní pomoc při sporech souvisejících s dopravní nehodou. Za tyto služby už navíc neplatíte

 

Axa.gif

 

Povinné ručení AXA může být výhodné. Obzvláště pro některé typy vozidel. Zjistěte si na www.axa.cz nebo telefonu 14 292, kolik by u pojišťovny AXA stálo povinné ručení pro Váš vůz.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy