Vzdělávací kurzy Fio a burzy RM-SYSTÉM právě začínají

29.01.2010 | , RM-Systém
Tiskové zprávy


Chcete se naučit obchodovat na burze? Pořádáme bezplatné vzdělávací kurzy. Zaregistrujte se včas!

Jak využít pohybů na burze ve svůj prospěch? Pokud vás investování zajímá, ale nemáte o něm dostatek informací, pak právě pro Vás pořádáme vzdělávací bezplatné semináře.

Pro investory-začátečníky je určen seminář Základy kapitálového trhu, na kterém se dozvíte, jak se v praxi obchoduje na burze - principy, možné investiční strategie a mnohem více, abyste pronikli do tajů investování.

Další oblíbené téma se nazývá Internet a akcie a provede vás internetovým přístupem na české i světové burzy - aplikací e-Broker. Zde uvidíte, jak snadné je nakoupit akcie přes internet a jaké funkce můžete využít pro vyhledávání investičních příležitostí či rozhodování o správné investici. V pokračování pro zkušenější investory se navíc dozvíte, jak maximalizovat zisk a minimalizovat ztrátu pomocí tzv. inteligentních pokynů. Dále jsou na programu tipy pro investory a ukázka obchodování v USA.

Při Obchodování na burze RM-SYSTÉM vám bude představena česká burza zaměřená drobné investory, která nabízí největší výběr akcií v ČR. K dispozici jsou i akcie známých světových společností jako McDonald´s či Volkswagen, které je zde možné obchodovat v korunách.

Pro pokročilejší investory je určen seminář Obchodování na úvěr a deriváty, který Vám představí možnost využití úvěru při Vašich investicích. Dále Vás provede světem komodit - zjistíte, jak je možné vydělat na růstu, ale i poklesu například ropy či zlata.

Speciálním tématem je Technická analýza, která se věnuje vysvětlení základních pojmů a grafům nápomocným při načasování nákupu a prodeje.


Semináře se konají v podvečer po celé ČR a trvají zhruba dvě hodiny. Jsou zcela zdarma. Zaregistrujte se právě teď!

 

 


Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy