Chcete levnější úvěr? Změňte tarif!

08.01.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Na podzim loňského roku řada stavebních spořitelen změnila podmínky pro nové klienty, výjimkou nebyla ani Stavební spořitelna České spořitelny.  Za nižší úrok z vkladů klienty odměnila i nižším úrokem z úvěru. Nižší úrok z úvěru, ale mohou získat všichni!

Stavební spořitelna České spořitelny nabízí od nového roku všem svým klientům ojedinělou možnost získat úvěr ze stavebního spoření s ročním úrokem 4,75 %. Nový tarif s touto úrokovou sazbou u úvěrů ze stavebního spoření a dvouprocentním úročením vkladů vstoupil v platnost  1. prosince 2002.

Nabídka se vztahuje  i na  klienty, kteří uzavřeli smlouvu o stavebním spoření za podmínky poskytnutí úvěru s úrokem 6 procent a 5, 5 procent p. a.  a  požádají o změnu tarifu. O změnu tarifu mohou klienti požádat vyplněním příslušného formuláře. Ke změně úročení vkladu dojde vždy od prvního dne měsíce, v němž byla žádost sepsána. Změna tarifu je  bezplatná.

 "Kromě toho nabízíme možnost změnit tarif i klientům,  kteří chtějí nadále jen spořit a nežádají o úvěr," řekl místopředseda představenstva a náměstek generálního ředitele Stavební spořitelny České spořitelny Vojtěch Lukáš a dodal: "Dobrovolný přechod na nový tarif je výhodný také pro klienty, kteří si chtějí zvýšit cílovou částku. Při změně tarifu si klienti mohou současně požádat i o její zvýšení."

Klienti, kteří využijí nabídku Stavební spořitelny České spořitelny na úročení úvěru 4,75 procenty, mohou úvěr splácet až 13 let. S nově nabízeným úvěrem bude klientovi vyplacena celá cílová částka - uspořené prostředky ve výši minimálně 40 procent a výše úvěru maximálně 60 procent. Zaplacenými úroky je možné snížit daňový základ pro výpočet daně z příjmu.

Zdroj: Tisková zpráva Stavební spořitelny ČS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ