Hypotéky zlevnila Raiffeisenbank

15.04.2003 | , Finance.cz
BYDLENÍ


K dalšímu snížení úroků z hypotečních úvěrů přistoupila v dubnu i Raiffeisenbank. Jaká je tedy minimální úroková sazba u hypoték této banky?

Raiffeisenbank s účinností od 10. dubna 2003 zvýhodnila minimální pětiletou úrokovou sazbu u svých hypotečních úvěrů na 4,7 procenta p.a. (oproti sazbě 5,3 procenta p.a. v minulém období). Spolu s tím se snížila i sazba fixovaná na jeden rok, která se ke stejnému datu dostala dokonce pod úroveň 4 procent na 3,99 procenta p.a.

Kromě velmi příznivého úroku nabízí RBCZ i více než přijatelné poplatky, které se pohybují na nízké úrovni a pro klienta jsou navíc velmi transparentní. Značnou výhodou pro klienta je i fakt, že jeden z nejvyšších poplatků (běžně požadovaný hypotečními bankami) - poplatek za zpracování/poskytnutí úvěru - je RBCZ účtován až v okamžiku, kdy klient skutečně podepíše úvěrovou smlouvu. To znamená, že klient není do podpisu smlouvy zavázán hradit bance jakékoli poplatky spojené s vyřízením žádosti o hypoteční úvěr.

Banka nabízí několik různých typů hypoték:

  • Stabilita a Jistota jsou dva hypoteční úvěry výhodně kombinované s životním pojištěním.
  • Hypoteční úvěr Klasik je poskytován od 250 tisíc korun a jeho výše může dosáhnout maximálně 70 % odhadu tržní ceny nemovitosti, která zajišťuje úvěr.
  • Hypotéka Prémium umožňuje čerpat úvěr až do výše 90 % obvyklé tržní ceny nemovitosti, kterou bude úvěr zajištěn.
  • Klienti do 35 let mohou využít Hypotéku s odkladem

Více o hypotékách naleznete na této stránce.

Zdroj: tisková zpráva Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ