ČSOB otevírá novou pobočku v Brně

18.02.2011 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Ve čtvrtek 10. února ČSOB otevřela v Brně v městské části Černovice novou pobočku, která bude obsluhovat jak klienty – fyzické osoby, tak malé a střední podniky a korporátní firmy.

Nová pobočka se nachází v přízemních prostorách nového bytového domu Eliška na významné komunikační tepně v blízkosti stanice MHD. „I v dnešní době pobočky mají a do budoucna budou mít velký význam. Klienti především u složitějších bankovních produktů upřednostňují osobní kontakt se svým bankéřem či poradcem. Naše služby chceme přiblížit i občanům a firmám z městské části Brno – Černovice, proto jsme se rozhodli právě zde otevřít novou pobočku,“ řekl Christof de Mil, ředitel pobočkové sítě ČSOB. „Do konce roku plánujeme otevřít ještě několik dalších poboček v závislosti na zajímavých příležitostech, které by mohly v průběhu roku nastat,“ doplňuje Christof de Mil z ČSOB.

Tato teritoriální část města Brna doposud nebyla pokryta pobočkovou sítí ČSOB. Lokalita Brno – Černovice skrývá potenciál spojený s rozvojem nového železničního uzlu a přesunu brněnského nádraží. Klienti budou moct na této pobočce využít kompletní škálu produktů a služeb, které ČSOB poskytuje, tzn. založit si účet, vyřídit hypotéku, požádat o úvěr, investovat do podílových fondů nebo se poradit o nejvýhodnějším řešení svého tuzemského či zahraničního platebního styku. Mimo standardních služeb banky budou klientům k dispozici i produkty dceřiných společností ČSOB, například pojišťovací služby nebo stavební spoření. Zaměstnanci na této pobočce budou schopni vyhovět téměř jakékoliv potřebě našich klientů.

ČSOB poskytuje své produkty a služby v celé České republice. Klienti mohou využívat již 222 poboček v oblasti retailu a 40 poboček v oblasti SME. Více než polovina poboček od ledna změnila svou otevírací dobu tak, aby lépe vyhovovala zvykům a potřebám lokálních klientů. V únoru byl také spuštěn pilotní víkendový provoz na pobočce Praha – Černý Most.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy