mBank spustila kampaň na hypotéky

06.04.2011 | , mBank
Tiskovka - NEPOUŽÍVAT


5.4.2011 Od 1.4.2011 spustila mBank kampaň na hypoteční úvěry. V první fázi šlo o anonymní kampaň, kdy se na billboardech, citilightech a na internetu objevily vizuály se zavřenými kartonovými krabicemi a vzkazem Brzy to rozbalíme! Po pár dnech byly tyto krabice „rozbaleny“ a objevila se v nich zpráva o hypotékách mBank.

Od prvního do čtvrtého dubna mohli chodci a řidiči v ulicích českých měst spatřit billboardy a citylighty se zavřenou kartonovou krabicí a vzkazem Brzy to rozbalíme! Bannery se stejnou tématikou byly rovněž k vidění na internetu. Pátého dubna došlo k odtajnění a místo zavřených krabic se objevily vizuály s otevřenými krabicemi s heslem Stěhujte se! a číslem 2,99%, což je sazba, za kterou mBank v současné době nabízí hypoteční úvěry s variabilní úrokovou sazbou. Stěžejní heslo kampaně Stěhujte se! vybízí nejen k zakoupení nového bytu a následné přestěhování, ale je i výzvou na refinancování hypotéky a přestěhování se z banky do banky.

Tato fáze kampaně bude umístěna nejen v outdooru a na internetu, ale i v denním tisku a časopisech. V některých tiskových médiích pak budou i netradiční formáty inzerce ve formě otevíratelného letáčku připomínající krabici.

5.4. byla ve stanicích metra Florenc a Muzeum k vidění stěna z kartonových krabic s nápisem 2,99% a hostesky, které kolemjdoucím rozdávaly letáky obsahující informace o hypotékách mBank.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: Tiskovka - NEPOUŽÍVAT