ČSOB a PS nabízí obchodníkům řešení pro dobíjení kreditu přes terminály

06.04.2011 | , ČSOB
Tiskovka - NEPOUŽÍVAT


6.4.2011 ČSOB a Poštovní spořitelna přichází s vlastními terminály, které znovu umožní dobíjení mobilních telefonů na pokladnách u obchodníků. Jde o reakci na nedávné změny na trhu, kdy nebylo možné dobíjení předplacených karet na terminálech Sazky. Všichni obchodníci, kteří využívali původní terminály, mohou nyní přejít na obdobný systém nabízený ČSOB a PS.

„Jako způsob dobíjení jsme zvolili řešení společnosti Global Payments Europe. Tato služba umožňuje uživatelům mobilních telefonů rychle a jednoduše dobít kredit přímo na pokladně více než 2 300 prodejních míst po celé České republice, nejčastěji v maloobchodních řetězcích. Stačí si u pokladny vybrat dobíjecí kartičku o požadované hodnotě, předat ji obsluze pokladny a následně zaplatit v hotovosti nebo platební kartou. Kredit bude na zadané telefonní číslo dobit obratem online,“ popisuje Josef Machala, manažer Akceptace karet pro SME.

V současnosti využívají toto unikátní řešení všichni tři mobilní operátoři. Dobití kreditu lze pohodlně spojit s nákupem a ušetřit tak čas. Systém Global Payments přináší mnoho výhod i obchodníkům, kteří jej využívají. Pro ně je to efektivní způsob, jak rozšířit portfolio služeb, vytvořit nový zdroj příjmů a přilákat do svých prodejen více zákazníků. Obchodníci, kteří ještě terminál pro dobíjení mobilních telefonů nemají, se mohou obracet na dobijeni@csob.cz.

ČSOB je univerzální bankou, která svým klientům nabízí širokou škálu bankovních produktů a služeb. Své služby poskytuje všem typům zákazníků, a to jak fyzickým osobám, tak malým a středním podnikům a korporátní a institucionální klientele. Poštovní spořitelna obsluhuje více než 2 miliony zákazníků, kteří si mohou vybrat z nejhustší sítě obchodních míst i moderních přímých obslužných kanálů. Její nová produktová značka ERA přináší jednoduché, srozumitelné a univerzálně dostupné bankovní služby nejširšímu okruhu zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: Tiskovka - NEPOUŽÍVAT