ZUNO Bank v ČR pod vedením Miroslava Střihavky

08.06.2011 | , ZUNO Bank
Tiskové zprávy


Šéfem ZUNO Bank pro Českou republiku je od 1. června Miroslav Střihavka (40). V nové pozici bude zodpovědný především za úspěšný vstup nové online banky na tuzemský bankovní trh.

Do ZUNO Bank přišel Miroslav Střihavka z tuzemské Raiffeisenbank, kde v průběhu pěti let působil v širším vedení. Byl zodpovědný za podpůrné útvary bankovních aktivit skupiny, distribuci služeb a produktů, a také za budování nových poboček, jejichž síť se za jeho působení rozšířila o desítky obchodních míst. Předtím pracoval pět let v Českém Telecomu jako ředitel správy nemovitostí. Miroslav Střihavka je absolventem ČVUT v Praze. Ve volném čase se věnuje rodině a golfu.

Online banka ZUNO patří do skupiny Raiffeisen Bank International a na český bankovní trh vstoupí letos v létě. Českým klientům ZUNO nabídne běžné účty v několika měnách, spořicí účty a termínované vklady – všechny služby bude možné ovládat přes internet, bez nutnosti chodit na pobočku. ZUNO sází na jednoduchost, zajímavé úroky a otevřenou komunikaci s klientem prostřednictvím elektronické pošty, internetového chatu, Facebooku, call centra a dalších moderních způsobů komunikace.

ZUNO Bank působí od loňska na Slovensku, letos zahájí činnost v Česku, v příštích letech v Maďarsku a Polsku.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy