Česká mailingová společnost spolupracuje s Projektem Šance, o. s., a podporuje jeho činnost

17.06.2011 | , Česká mailingová společnost
Tiskovka - NEPOUŽÍVAT


17.6.2011 Česká mailingová společnost navázala spolupráci s občanským sdružením PROJEKT ŠANCE již v loňském roce. Od té doby až po současnost společně realizovaly několik direct mailingových kampaní, které Projektu Šance díky vstřícnosti dárců přinesly přes milion korun.

Každý direct mailing je odlišný a jeho smyslem je získat finanční podporu humanitárnímu a preventivnímu programu Projektu Šance, který ve své pracovně terapeutické dílně pomáhá „dětem ulice“, aby se mohly znovu zapojit do „normální“ společnosti. Direct maily se liší jak formátem a motivem obálky, tak i texty personifikovaných dopisů. Zákaznická databáze je pečlivě segmentována do cílových skupin, pro které jsou také přizpůsobeny vložené tiskoviny.

ČMS poskytuje v rámci zakázky zpracování a přípravu databází, obálky a jejich personifikaci, personifikaci dopisů, složenek a jiných dokumentů, kompletaci více adresných dokumentů a konečnou distribuci.

„Profesionalita za dobrou cenu, tak jednoduše bych shrnul spolupráci s ČMS. Přes deset let se snažím Projektu Šance a českým ´dětem ulice´ pomáhat v rámci fundraisingu, a kéž bychom měli více partnerů, kteří se rychle naučí, co potřebujeme, a místo problémů nabízejí řešení,“ řekl ke spolupráci Pavel Kozler, manažer projektů sdružení.

Projekt Šance svou činnost vykonává v souladu s přesvědčením, že není umění někomu v nouzi dát najíst, ale naučit ho na jídlo si vydělat. Cílem Projektu Šance není utvrzovat klienty v tom, že na ulici se dá také dobře žít. Široká škála programů a nabídek vrcholí PRACOVNÍ DÍLNOU v Domě Šance, která nabízí alternativní vzdělávání – cestu do běžného života.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: Tiskovka - NEPOUŽÍVAT