Dovolená s dětmi za poukázky

01.07.2011 | , Le Cheque Déjeuner
Tiskovka - NEPOUŽÍVAT


21.6.2011 Letní aktivity s dětmi jsou, zejména pro vícečlenné rodiny, finančně značně náročné. Společnost Le Cheque Déjeuner, přední dodavatel zaměstnaneckých benefitů ve formě poukázek v České republice, přichází se zajímavou nabídkou pro zaměstnavatele – prostřednictvím poukázek Šek dovolená, UNIŠEK či UNIŠEK+ mohou svým zaměstnancům přispět na volnočasové aktivity pro celou rodinu. Zároveň tím optimalizují daňové náklady, což rozhodně není zanedbatelnou výhodou.

Zbývá jen pár dní do začátku letních prázdnin; doby, kdy se dětem věnujeme obvykle ještě o něco více než během ostatních měsíců. Krásné počasí přímo vybízí k návštěvě nejrůznějších atrakcí pro děti i dospělé, ať už se jedná o aquaparky, stále oblíbenější lezecká centra či sportovní areály. Zejména rodiče více dětí ale vědí, že takovéto rodinné aktivity jsou značně finančně náročné. Společnost Le Cheque Dejeuner přichází s řešením, které ocení nejenom rodiče, ale i jejich zaměstnavatelé - zaměstnanecké poukázky Šek dovolená, UNIŠEK či UNIŠEK+. Jsou přijímány v celé řadě zařízení nabízejících rodinné aktivity, zároveň ale zaměstnavatelům, kteří je poskytují, nabízí řadu výhod a úspor.

Zaměstnanecké poukázky na dovolenou a relaxaci společnosti Le Cheque Déjeuner představují originální způsob jak odměňovat a šetřit zároveň - jsou totiž osvobozené od daně z příjmu a sociálního a zdravotního pojištění na straně zaměstnance. Výše příspěvku je přitom libovolná, až do částky 20 000 Kč na zaměstnance a rok. Navíc má držitel poukázky možnost využít speciálních slev, které na Šek dovolená, UNIŠEK či UNIŠEK+ nabízejí někteří partneři Le Ch?que Déjeuner jako bonus navíc.

Za zmínku stojí i nefinanční výhody zaměstnaneckých poukázek: jsou rozhodně osobnější než pouhá odměna připsaná k platu na konci roku. Zaměstnaní rodiče určitě ocení, když jim zaměstnavatel přispěje poukázkou na volný čas s dětmi. „Peníze připsané na účet mi sice udělají v první chvíli radost, nakonec se ale ztratí mezi nákupy potravin a jinými povinnými rodinnými výdaji. Vlastně si je ani neužiju. Naproti tomu poukázky na sportovní aktivity nás s manželem „donutí“ strávit čas s dětmi – a to je neocenitelné.“ říká Jana Hrdinová, asistentka ředitele a zároveň maminka tří dětí z Neratovic.

Provozoven, které šeky přijímají je skutečně mnoho, v letních měsících ale stojí za zmínku např. Aquapalace v Praze - Čestlicích, Aquadream v Praze na Barrandově, lezecké centrum Mammut v Praze 7 či sportovní areály měst Kladno a Chrudim.

Kompletní seznam provozoven, které přijímají šeky společnosti Le Ch?que Déjeuner, naleznete na www.mujsek.cz.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: Tiskovka - NEPOUŽÍVAT