RE/MAX přichází s novým projektem

18.08.2011 | , RE/MAX
Tiskové zprávy


Realitní síť RE/MAX zahájila nový projekt podpory aktivit v regionech. Jedná se o vyhledávání a podporu vhodných akcí, které napomáhají získání jedinečnosti regionu a zlepšují možnosti pro volný čas.

Tento projekt je logickým doplněním toho, co běžně děláme“, říká Petr Frey, viceprezident pro marketing, „každého, kdo hledá nové bydlení, také zajímá, jaké jsou možnosti v daném místě a čím je charakteristické.

Milovníci inline bruslí budou mít v Opavě, díky tomuto projektu, opět svůj svátek 20. srpna a 13. září. Vždy v podvečer jsou pro ně připraveny vyjížďky na bruslích nočním městem pod názvem Blade Nights Opava s RE/MAXem. A to dokonce po cestách a v místech, kde si obvykle nelze zabruslit, a kde proto bruslaře pokutuje policie. Ta bude naopak tentokráte všechny při akci chránit! Akce je výsledkem společného úsilí Magistrátu města Opavy a sportovního klubu SportovniKurzy.cz a společnosti RE/MAX a její kanceláře v Opavě.

Na jízdu na nové, zhruba jedenáctikilometrové trati, která vede středem města, není třeba se přihlašovat. Stačí jen přijít s bruslařským „nádobíčkem“. Nová trasa je bezpečnější, a má výrazně lepší povrch, než v minulých letech. Start je vždy v 19.30 hodin na Horním náměstí.

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. Disponuje 132 otevřenými kancelářemi s více než 1 200 makléřů, v nabídce má necelých 17 000 nemovitostí. Společnost RE/MAX byla založena roku 1973 v americkém Denveru a dnes je leaderem na světovém trhu s nemovitostmi. Pracuje formou frančízingu. Společnost RE/MAX má 7 000 kanceláří, právně a finančně nezávislých subjektů situovaných v 72 zemích světa. RE/MAX je zkratkou pro Real Estate Maximum a vyjadřuje tak hlavní moto společnosti – maximální služby pro majitele realitních kanceláří, realitní makléře a zákazníky.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy