Fio banka je nejvstřícnější, má přes 140 tisíc klientů a do roku 2012 plánuje novinky

25.01.2012 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka se stala za rok 2011 nejvstřícnější bankou působící na českém trhu, v projektu OVB Vstřícná banka ji ocenila veřejnost i odborníci. Banka dnes představila plány pro rok 2012, které zahrnují vylepšení v oblasti Internetbankingu, platebních karet nebo mobilních zařízení.

Fio banka, která má aktuálně více než 140 tisíc klientů, plánuje v roce 2012 představit řadu produktových novinek. První je upgrade designu Internetbankingu spojený se zapracováním nejčastějších připomínek klientů vedoucím ke zvýšení komfortu používání aplikace. Termín spuštění je únor 2012, přičemž v průběhu roku budou následovat další vylepšení vyplývající z propojení s platebními kartami nebo z požadavků podnikatelského sektoru, jako je rozhraní pro automatizaci komunikace klienta s Internetbankingem.

Druhou oblastí roku 2012 jsou platební karty. Fio banka získala licenci MasterCard i Visa pro vydávání platebních karet a vlastní platební karty plánuje začít vydávat na konci prvního pololetí 2012. V dalším průběhu roku se klienti dočkají i karet s technologií bezkontaktního placení.

Fio banka chce v tomto roce rovněž reagovat na zájem klientů o ovládání financí v mobilních zařízeních. Pro platformy Apple a Google (Android) plánuje vývoj Smartbrokera - aplikace pro obchodování s cennými papíry přes smartphone. Cílem je poskytnou klientům kontrolu nad jejich portfolii kdykoliv a kdekoliv, spuštění je plánováno na druhou polovinu roku. Vylepšení a nové funkce banka připravuje u aplikace Smartbanking, kterou přinesla na český trhu jako první. Nová verze aplikace počítá s možnostmi týkajícími se platebních karet, vytváření šablon příkazů nebo lepší podporou pro tablety.

„V průběhu roku 2012 chceme dále potvrzovat, že jsme dynamickou bankou, která má klientům mnoho co nabídnout. Děkujeme všem, kteří pro nás v uplynulém roce hlasovali v anketě OVB Vstřícná banka i v jiných soutěžích. Pracujeme na tom, abychom si přízeň veřejnosti udrželi,“ komentuje ocenění a plány Fio banky Ján Franek, tiskový mluvčí.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy