Fio banka otevírá novou pobočku v Písku

23.02.2012 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka zahajuje letošní vlnu rozšiřování pobočkové sítě a otevírá dnes novou pobočku v Písku. V České republice tak má aktuálně již 62 poboček a do konce roku jich plánuje otevřít nejméně dalších osm. Cílem je zvyšování dostupnosti běžných bankovních služeb bez poplatků a možnosti investování on-line.

Fio banka, podle výsledků ankety Zlatý Měšec 2012 nejlepší banka a obchodník s cennými papíry v České republice, otevírá  novou pobočku v centru Písku na adrese Nerudova 88. Klientům zde budou služby banky dostupné od pondělí do pátku v čase 8:30 - 12:00 a 12:30-17:00 hod. Na pobočce je již  osazen bankomat, který bude zprovozněn zhruba v průběhu dvou týdnů.

 

 „Registrujeme stálý růst zájmu o naše služby, na nějž reagujeme rozšiřováním pobočkové i bankomatové sítě. Kromě zvyšování počtu měst, ve kterých působíme, zároveň řešíme potřebu posílení kapacit v největších městech, kde velký zájem o naše služby hovoří pro otevření dalších obchodních míst. Typickým příkladem jsou Praha, Ostrava nebo Brno,“ komentuje rozšiřování pobočkové sítě Marek Polka, ředitel Klientské divize Fio banky.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy