MONEY EXPO – o financích, co se jinde nedozvíte

19.03.2012 | , MoneyExpo 2013
Tiskové zprávy


Originální formát finanční know how show MONEY EXPO plný workshopů, přednášek, tréninků a nabitý osobnostmi je extra  šancí pro všechny soukromé investory. I potenciální…

Již druhý ročník akce, která proběhne v TOP HOTELU Praha od  20. do 22. dubna t.r. soustředí na jedno místo špičkové profesionály v oboru financí a investic, elitní tradery, investory a znalce finančních trhů z ČR i zahraničí, poskytne konkrétní rady, doporučení, ale i varování v oblasti soukromých i firemních investic. Pořadatel, Financial Progress Group, vsadila na až neuvěřitelný mix atraktivních vystoupení špičkových profesionálů, diskuse, praktické ukázky – např. Tomáš Kadeřávek přiblíží svoji vlastní přípravu na obchodní den intradenního obchodníka. Na místě před posluchači vytvoří aktuální analýzu toho, co se stalo od uzavření trhů v USA minulý den, jak proběhla japonská a evropská seance a jaké makro zprávy  se mohou  ještě všem účastníkům  v průběhu seance dostat. Autor bude přímo před posluchači, „na živo“, formulovat  několik základních scénářů, se nimiž pak bude během obchodní seance pracovat.

Na málo známé aspekty dlouhodobého budování základů současné světové dluhové krize a s tím související nepříliš pozitivní vyhlídky dalšího výboje poukáže….Brychta. Je tedy bezpečným řešením držet vlastní hotovost? Podle Romana Dvořáka, v dalším přednáškovém bloku, se možná  v současné neklidné době mnohým zdá moudré na hotovosti sedět a věřit, že příležitosti teprve přijdou. Z tohoto omylu však přednášející všechny velmi rychle vyvede – je připraven tvrdit, nejen to, že váhavým právě ujíždí vlak, ale že samotná hotovost je aktivem, které se může v reálném světě snadno rozplynout.

Netradiční pohledy na důchodovou reformu a vůbec budoucnost penzí nabídne ve své přednášce Marek Janšta.   Kromě toho, že v přednášce zazní i úvahy nad vlastní distribucí penzijních produktů a také dost otevřené kritické úvahy o představách odbornosti podle představ ČNB, jejím hlavním cílem je dát v kontextu faktů reálné rady a podněty jednotlivcům, jak se zachovat v rámci důchodového systému. Kam napřít svoji pozornost, čeho se vyvarovat, jak být aktivní vůči své budoucnosti a jak to udělat, aby člověk byl ve stáří co nejméně závislý na prostředcích státu.

Odvážná tvrzení týkající se budoucnosti zazní v přednášce Daniela Gladiše. Současná krize eurozóny je především krizí platební bilance v některých zemích. K jejímu řešení bude podle Gladiše nezbytné, aby některé země škrtly část svých dluhů a znovu zavedly vlastní měnu. Že první v této proměně bude Řecko, o tom podle něj není pochyb.
Jednotliví členové eurozóny budou moci buď bankrotovat anebo se muset podřídit řízení z centra.. Státy proto začnou hospodařit s vědomím, že bankrot je možný a investoři jim budou půjčovat za podmínek, které toto riziko zohlední. ! Právě na pozadí těchto změn eurozóny bude vznikat řada atraktivních investičních příležitostí, ovšem také investičních pastí. Jak se těm druhým vyhnout a kde hledat ty první? Především o tom bude tato přednáška.

Nepopiratelnou atrakcí MONEY EXPO bude celé páteční odpoledne – pod názvem Live Trading Show, netradiční přehlídky mixu názorů a praxe. Po dvou úvodních přednáškách, Emila Dočkala Trading a Investování, dvě strany jedné mince a Tomáše Kadeřávka Money shrábnou připravení bude následovat dá se říci on line show Tváří v tvář trhu. Špičkoví tradeři přímo v akci na reálném trhu představí své metody a postupy – kdy jindy a kde jindy se s tímto můžeme setkat. Jedině na MONEY EXPU, kde v téměř tříhodinovém bloku se představí:  John Carter (USA), Andrea Unger (Itálie), Ludvík Turek (ČR), Davide Biocchi (Itálie) a Howard Friend (Švýcarsko). Účastníci budou mít příležitost vyzkoušet si on line obchodování právě pod vedením těchto profesionálů a navíc získat i hodnotné ceny.

Jednoduše řečeno - každý, kdo chce být pánem svých peněz a své budoucnosti najde na MONEY EXPO silné podněty, argumenty a poučení.

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy