Dubnový Broker kongres se letos zaměří na pojištění a investice

23.03.2012 | , Broker Trust
Tiskové zprávy


Letošní Broker kongres se uskuteční 12. dubna v Praze, a to od 10 do 18 hodin v centru Prahy v Kongresovém centru U Hájků (Na Poříčí 42, Praha 1).

Jarní kongres nabídne odborné veřejnosti – zejména finančním poradcům –  zisk unikátních informací z oblasti pojištění a investic a též možnost osobního setkání a diskuze s významnými hosty. 

Tentokrát jimi budou mj. Aleš Michl, analytik Raiffeisenbank, Jiří Rusnok, bývalý ministr financí a ministr průmyslu a obchodu, předseda představenstva akciové společnosti ING Penzijní fond a člen Národní ekonomické rady vlády ČR, a Jiří Šindelář, manažer Unie společností finančního zprostředkování a poradenství ČR.

Ústředním tématem letošního kongresu se stalo pojištění a investice. Není to vůbec náhodou. Penzijní reforma a dopady ekonomické krize nutí finanční poradce stále více k tomu, aby svým klientům nabízeli efektivní zhodnocení jejich peněz. To ale není možné bez neustálého sledování jak legislativních změn, tak i změn, které s sebou dynamicky se rozvíjející finanční a pojišťovací trh přináší.

Program kongresu tvoří 26 odborných přednášek. Dopolední program se věnuje širším společenským aspektům provázejícím penzijní reformu, odpolední pak tvoří vždy dva synchronně probíhající bloky příspěvků věnovaných buď pojišťovnictví, nebo investičnímu poradenství. Zazní zde prezentace zástupců pořádající společnosti Broker Trust a dále společností Atlantik, CONSEQ, BNP Parnas, AXA, Wüstenrot, Kooperativa, ING, Amcico, Uniqa, ČP, ČSOB, Generali aj.

Pro účastníky kongresu je zajištěno celodenní pohoštění včetně oběda. Počet míst je omezen kapacitou sálu, registrace účastníků probíhá na www.brokerkongres.cz. Partneři společnosti Broker Trust, a. s., se mohou registrovat též prostřednictvím intranetu Broker Trust a účast na kongresu mají zcela zdarma. Pro ostatní zájemce činí vstupné 199 Kč včetně DPH.

Broker Kongres tak představuje den plný informací, nových podnětů a inspirací pro práci finančních poradců.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy