LIVE TRADING SHOW poprvé: skutečně naživo a jen za své!

26.03.2012 | , MoneyExpo 2013
Tiskové zprávy


Po loňské nadmíru úspěšné premiéře je letošní investiční a trading summit MONEY EXPO připraven na rozšířený víkend 20. – 22. dubna.

Opět v TOP HOTELU Praha budou moci všichni, kteří se zajímají o své peníze, získat neocenitelné informace,. Soustředěné tentokrát do tří hlavních linií:
- investice do podnikání
- investice a alternativní investice
- Live Trading Show

Jedinečnou atrakcí MONEY EXPO bude celé páteční odpoledne – pod názvem Live Trading Show tu premiérově proběhne netradiční přehlídka mixu názorů a praxe. Po dvou úvodních přednáškách, Emila Dočkala „Trading a Investování, dvě  strany jedné mince“ a Tomáše Kadeřávka „Money shrábnou připravení“ bude následovat trading naživo - Tváří v tvář trhu. Svým způsobem půjde o „one man show“, kdy špičkoví  tradeři od nás i ze zahraničí přímo v akci a na v každém okamžiku reálném trhu představí své metody a postupy. Kdy jindy a kde jindy se s tímto můžeme setkat? Jedině na MONEY EXPU, kde v téměř tříhodinovém bloku se představí:  John Carter (USA), Andrea Unger (Itálie), Ludvík Turek (ČR), Davide Biocchi (Itálie) a Howard Friend (Švýcarsko). Všichni jmenovaní si přitom nebudou na nic hrát, nic kamuflovat, nebudou nic předstírat. Přímo před posluchači v sále totiž povedou svůj osobitý, originální a doslova syrový trading. Před stovkami očí budou v té chvíli investovat a vydělávat, anebo i prodělávat, své vlastní konkrétní peníze!  Účastníci budou mít příležitost v tu samou chvíli sledovat jejich úspěch či neúspěch i bezprostřední reakce. A navíc budou moci sami soutěžit a vyzkoušet si  on line trading  právě pod vedením těchto profesionálů. A kromě neocenitelné zkušenosti navíc získat i hodnotné ceny.

Ne vždy a všem je ovšem jasné, v čem se vlastně trading odlišuje od investování. Na tuto otázku odpovídá Emil Dočkal, předseda představenstva pořadatele akce FPG a.s.:
Trading a investování jsou dvě strany jedné mince, dva póly na jednom globu. Liší se jen  délkou trvání investice. Trading zahrnuje krátké až ultra krátké časové období, v  minutách, často vteřinách, ve kterém investujeme, „tradiční“ investování se pohybuje ve středním a delším časovém horizontu v řádu týdnů, měsíců a roků.
Mnozí investoři považují investici za nějaký produkt nebo „správný horký tip“. To je však omyl. Já investování vnímám jako cestu z jednoho finančního bodu, finanční situace investora do nového finančního bodu, do nové  situace. V prvé řadě musíme znát cestu, vědět kam se chceme dostat, mít finanční strategii. Jsme-li mladí, ale bez dostatečného kapitálu, je rozumné věnovat se tradingu. Pokud jsme zajištění a začínáme myslet na finanční zabezpečení ve stáří, zajímají nás víc tradiční investice generující  pravidelné příjmy, jako jsou dividendy, úroky, příjmy z podnikání a podobně. Konkrétní formy a strategie tedy závisí  na mnoha vlivech. Věku, kapitálové síle a podobně.

Záběr tradera je  tedy daleko užší, ale o to intenzivnější. Přesvědčit se o tom, že to tak opravdu je a navíc poznat, zda právě vy na „to máte“, umožní Live trade show, kterou v pátek 20. dubna odpoledne odstartuje letošní, již druhý ročník MONEY EXPO v pražském TOP hotelu.

MoneyExpo je prvním takovým summitem, který návštěvníkům zcela otevřeně umožňuje rozšířit investiční záběr mimo obvyklé akcie a fondy. Ukazuje, že mít klapky na očích a využívat pouze tradiční a obecně rozšířené formy investování je zbytečné. Jeho filozofií je poskytnout návštěvníkům maximum informací, z nichž si sami vyberou ty, které jsou jejich naturelu nejbližší. Přísná kritéria pro výběr témat i řečníků zaručují, že i druhý ročník poskytne špičkové informace a umožní získat dlouhodobý náskok před dalšími investory.
Všichni, kdo se zajímají o své peníze, by si druhé MoneyExpo neměli nechat ujít.

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy