Fanoušci Komety Brno oceňují transparentnost

11.04.2012 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fanklub HC Komety Brno je příkladem toho, že důvěryhodnost v otázce financování dnes není problém. Transparentní účet od české Fio banky fanklubu umožnil zveřejnit platební transakce na internetu.

„Hlavním motivem pro zřízení Transparentního účtu byla otevřenost k fanouškům, aby každý z nich mohl kdykoliv sledovat, na co svými penězi přispívá,“ říká Pavel Jeřábek, předseda Fanklubu HC Komety Brno.

Transparentní účet totiž umožní, aby si kdokoli mohl ověřit stav a historii daného účtu. Své příspěvky tak mají fanoušci pod kontrolou. Fio banka chce touto cestou podpořit transparentnost financí neziskových organizací, fyzických osob či obchodních a jiných společností. Účet mohou využít nejen občanská sdružení, nadace, fondy a politické strany, ale třeba i bytová družstva.

 „Významným motivem pro výběr Fio banky byla absence bankovních poplatků - za čtyři roky jsme nezaplatili nic za běžné služby jako vedení účtu nebo přijaté a odeslané domácí platby,“ dodává Pavel Janoušek, který věří v zisk titulu.

Více informací o Fio Transparentním účtu včetně přehledu aktivních účtů je k dispozici zde.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy