Živnostenská banka zlevňuje hypotéky

22.01.2004 | , Finance.cz
BYDLENÍ


Živnostenská banka s platností od 21.1.2004 snižuje úrokové sazby hypotečních úvěrů pro fyzické osoby.

Hypoteční úvěr STANDARD s pětiletou fixací, kterou klienti nejvíce požadují, je možné nově získat s úrokovou sazbou od 4,9 procenta p.a. Hypoteční úvěr EXCLUSIVE s pětiletou fixací, který kombinuje hypoteční úvěr s kapitálovým životním pojištěním, lze nově pořídit od 4,5 procenta p.a.

Radikální zvýšení počtu i objemu poskytnutých hypoték je pro Živnostenskou banku jedním z cílů chystané akviziční akce, kterou chce banka odstartovat v prvním čtvrtletí letošního roku. "V segmentu občanských hypoték vidíme v letošním roce pro banku velký růstový potenciál. Chceme klientům v nejbližší době nabídnout zcela nový produkt, který umožní využití úvěru zajištěného nemovitostí pro řešení nejrůznějších finančních potřeb, a to daleko širšího okruhu lidí než dosud," řekl Petr Štrait, vedoucí prodeje hypotečních úvěrů Živnostenské banky.

"Výraznému zvýšení prodeje nemovitostních úvěrů by kromě nové produktové nabídky mělo dopomoci také připravované rozšíření pobočkové sítě Živnostenské banky v místech, kde je podle našich zkušeností o hypotéky značný zájem," dodal Petr Štrait.

Živnostenská banka letos plánuje zdvojnásobit počet poboček z nynějších 27 na 53, a to především ve větších městech jako je Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Hradec Králové, Karlovy Vary a další.

Zdroj: Tisková zpráva Živnostenské banky

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ