Fio účet bez poplatků získáte nyní i v Jindřichově Hradci

23.04.2012 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka otevřela již pětašedesátou pobočku v České republice, její služby jsou nově dostupné v Jindřichově Hradci. Po pobočce v Písku jde o další posílení dostupnosti služeb Fio banky v Jihočeském kraji.

Nová pobočka v Jindřichově Hradci je umístěna v Růžové ulici 41, klientům nabízí bankovní i investiční služby od pondělí do pátku v čase 8:30 - 12:00 a 13:00-17:00 hod. Ve výloze pobočky bude brzy k dispozici bankomat. Fio banka otevíráním nových poboček a instalováním nových bankomatů reaguje na rostoucí poptávku po jejích službách. Její oblibu dokládají i ocenění získaná v prvních měsících tohoto roku – po vítězství v soutěži Zlatý Měšec 2012 a Vstřícná banka za 1.Q 2012 získala prvenství v anketě Broker roku v kategorii České akcie.

 „Pobočka v Jindřichově Hradci vhodně doplňuje mapu míst, kde Fio banka poskytuje své služby. V Jihočeském kraji chceme dále rozšiřovat i bankomatovou síť a poskytnout tak klientům možnost vybírat kdykoliv bezúplatně hotovost,“ říká k tomu ředitel pobočkové sítě Marek Polka.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy