Slavia pojišťovna spouští nové úrazové pojištění ZDRAVÍ+

09.05.2012 | , Slavia pojišťovna
Tiskové zprávy


Od května 2012 nabízí Slavia pojišťovna úrazové pojištění ZDRAVÍ+. Většina českých pojišťoven poskytuje úrazové pojištění společně s životním. U Slavia pojišťovny se bude možné pojistit pouze proti úrazu či nemoci a k uzavření pojistné smlouvy postačí vyplnění jednoduchého dotazníku. Vstupní zdravotní prohlídka nebude vyžadována. Pojištění ZDRAVÍ+ je vhodné jak pro jednotlivce, tak pro celé rodiny, kde je možné na jednu pojistnou smlouvu pojistit dva dospělé a až čtyři děti.

V rámci pojištění ZDRAVÍ+ se může klient pojistit pro případ smrti způsobené úrazem, proti trvalým následkům způsobených úrazem, pro případ doby nezbytného léčení úrazu, pro případ pobytu v nemocnici následkem úrazu, pro případ pobytu v nemocnici následkem úrazu a nemoci. Pojištění se sjednává na rok s možností automatického prodloužení a pojistné je možné zaplatit jednorázově na celý rok nebo ve čtvrtletních či pololetních splátkách.

„Na českém pojistném trhu existuje celá řada pojistných produktů, kde klient získá společně s úrazovým pojištěním i životní pojištění či nějaký druh spoření. Nám však šlo o to, navrhnout nejpraktičtější úrazové pojištění, které bude možné jednoduše sjednat, klient bude platit pouze za to, co chce a v případě úrazu mu bude vyplacena předem stanovená částka. To všechno se podařilo spojit v pojištění ZDRAVÍ+,“ představuje nový pojistný produkt Jan Bárta, obchodní a marketingový ředitel Slavia pojišťovny. Pojišťovna již nyní plánuje nabízet pojištění společně s dalšími úspěšnými produkty Slavia pojišťovny. „Sjednání úrazového pojištění je u nás podobně jednoduché jako například uzavření levného povinného ručení. Přímo se tak nabízí umožnit řidičům, aby společně se svým vozidlem pojistili i sebe a své blízké. Plánujeme proto připravit praktické balíčky, kde klient získá kromě pojištění ZDRAVÍ+ i naše další služby za velmi výhodné ceny. Prozatím budou nové pojištění sjednávat naši prodejci, do budoucna však plánujeme i možnost on-line uzavření smlouvy na našem webu,“ dodává Bárta.

Příklad pojištění ZDRAVÍ+

Pan Petr Válek (32) z Prahy uklouzl na zledovatělém chodníku. V nemocnici mu diagnostikovali poranění vazu kolenního, zkříženého vazu a menisku.

V případě sjednaného úrazového pojištění u Slavia pojišťovny pan Válek získá:

Pojištění pro případ úrazu (klient od pojišťovny získá až 138 200 Kč), pojistné: 200,- Kč

  • Hospitalizace v trvání 10 dnů 2000 Kč
  • Doba nezbytného léčení až 112 dnů 11 200 Kč
  • Trvalé následky do výše 25 % 125 000 Kč

nebo

Pojištění pro případ nemoci či úrazu (klient od pojišťovny získá až 287 100 Kč), pojistné: 550,- Kč

  • Hospitalizace v trvání 10 dnů 3500 Kč
  • Doba nezbytného léčení až 112 dnů 33 600 Kč
  • Trvalé následky do výše 25 % 250 000 Kč

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy